Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

René.girl 

všechny recenze uživatele

Ti, co tomuhle filmu dávají čtyři hvězdičky museli asi vidět jiný film než já. Já totiž viděla komedii toho nejnižšího a nejtrapnějšího kalibru ve stylu českého Kameňáku. Druhou půlku filmu už jsem se jen chytala za hlavu a nevěřila vlastním očím. Jednu hvězdičku dávám snad jen ze soucitu k velkým hereckým jménům, (asi nečetli scénář než své role vzali) protože tenhle film je pro mě na hranici odpadu. 15% ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchá,nenáročná,gýčovitá komédia ktorú obsahuje zopár trefných hlášok a zábavných momentov, Starého nadržaného De Nira a to je asi tak všetko. Vlastne by som pozabudol na Robina Williamsa,ktorý príliš veľa priestoru nedostal,ale v jeho scénkach som sa asi najviac bavil. Keď sa človek veľmi nudí,tak mu tento film ideálne poslúži. ()

Reklama

jefff 

všechny recenze uživatele

Velká svatba není moc zábavný film. Chybí tu větší vtipnost, gradace, herci, ač áčkový, předvádí svůj podprůměr. Mezi postavami to nejiskří a jsou vám šumák. Alespoň atmosféra to trochu zachraňuje a drží vás při životě až do konce filmu. De Niro zde zahrál asi svou nejhorší roli, Heigl nudná jako nikdy, Sarandon podprůměrná, Keaton nesympatická, Seyfreid bez prostoru a Williams standardní. Prostě nic moc. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Zaujala mě přítomnost tolika známých herců a přestože, sakra, vím, že obzvláště Robert de Niro a Diane Keaton - tito herci velkých rolí - na stará kolena vlezou do kdejaké sračky, zase znovu mě to překvapilo. No těsně před koncem jsem usnula, tak nevím jak to dopadlo. Ale tyto typy filmů stejně většinou nedopadnou, ale prostě skončí, tak co, ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Aniž bych byl nějak úzkostlivý na pořádek v kuchyni, když se Bobby v úvodu chystal zkontrolovat S.Sarandon pavučiny na lince, docela jsem se vyděsil.. Sexuálně uvolněná komedie, která by i přes svou tradiční dějovou klišovitost měla na víc, kdyby se na svatbě nezačali vytahovat z almar kostlivci a divák neměl na závěr pocit, že ten optimismus nemůže ani jedinému páru vydržet déle než pár hodin. Starouš De Niro už zřejmě definitivně dokončil stěhování ze škatulky vážený mafián do škatulky zhýralý nezodpovědný dědek se sklony k vilnosti a alkoholismu a nutno říct, že si vede celkem přesvědčivě.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama