Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekná kamera... a to je všetko. Druhý bodík dávam len za Saru, lebo musím uznať, že je to naozaj kočička na pomaznanie. Ale mám taký pocit, že má sklon hrať vo filmoch, v ktorých sa celú dobu "nič nedeje" (a tu to platí ešte omnoho viac ako v Innkeepers). Presnejšie mi to pripadalo tak, že som sa trištvrtinu filmu díval na diskusný krúžok najprv troch, neskôr štyroch postáv. Nemám veľmi čo hodnotiť. Celý film sa vlastne snaží fungovať len na základnej zápletke, v ktorej sa hlavné postavy stretnú na chate v lese a snažia sa zistiť, aká je medzi nimi spojitosť a ako sa z toho lesa dostanú. To je celé. Nie, prežiť sa to dalo, ale nebol to teda "horor" pre mňa, ja sa chcem báť, alebo kúpať v krvi, alebo... hocičo, len nie nudiť. A pri tomto som väčšinou zaspával. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přesně ten druh filmu, k jehož výrobě člověku postačí pár kamarádů před i za kamerou a hlavně dobrý nápad. K ději se toho bez spoilerování mnoho napsat nedá - prostě celkem dobrá mysteriózní konverzačka o několika málo postavách a jedné chatě... Asi už po pěti minutách jsem měl za to, že pointa je mi úplně jasná, ale nakonec to přeci jen bylo ještě trochu jinak, než jsem si myslel. Každopádně na extrémně nízkorozpočtovou režisérskou prvotinu slušná práce. Jen kdyby kameraman nedostal ke konci asi desetiminutový záchvat epilepsie. A kdyby jistá dcera jisté hnědooké brunetky a jistého pana Cohena nebyla modrooká nordická bloncka s árijskou bradou jako Brad Pitt, na takovýhle detaily jsem totiž fakt hodně citlivej... Jinak z těch několika málo herců a hereček mě nejvíc bavil mladý Eastwood, který chvílemi vypadal jako Kouďák ze Step By Step. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Přípravka na letošního Aliena v hodně silným mystery, který vám nic nedá zadarmo. Je důležitý, nenechat se ze začátku odradit na první pohled lacinou formou a taky zdánlivě provařenou pointou. Ten film totiž moc dobře ví, jak navenek působí, a je mu to úplně jedno. Režisér si je vědom silnýho scénáře, a divák by mu měl věřit: nechat se vést za ruku až ke konci. Sice několikrát zakopnete, ale to nevadí. Nevzdávejte to a vydržte. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem z nepochopitelných důvodů odkládal, až jsem nakonec zjistil, jak už to bývá, že je výborný. Nenápadný snímek, který by šlo zahrát na jevišti bez kulis. Zpočátku máte pocit, že se jen náhodně sešlo několik lidí v opuštěné barabizně uprostřed lesů, co vytvářejí báječnou kulisu tajemna, neznáma, stísněnosti a nebezpečí. Bavilo mě hádat, o jaké místo se jedná, své tipy ale nezveřejním. Každá bližší zmínka příliš vyzrazuje, a ochuzuje tak diváka o vlastní představy. Nakonec bylo vše vysvětleno, proč zrovna tyhle postavy na daném místě, a já se přistihl, že jim fandím, že si přeji dobrý konec. Drama, mysteriozní, thriller, ano, ano, z horroru toho moc nezbylo, snad jen nevlídný a syrový les. Nevadí. Mozkové buňky si trochu zacvičily a příště si odpočinou u nějakého šťavnatého gore, co mi zde tentokrát nechybělo. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz celkem hodně muziky. Hlavním důvodem pocit, který film navozuje. Celkem příjemná nejistota, postupně odhalující se další střípky skládačky, celkem sympatičtí herci a dobrá hudba. Pointa je také celkem zajímavá, ikdyž ke konci zbytečně natahovaná, aby to vyšlo aspoň na hodinku a půl. Pro mě jednoznačně koukatelný film, kterýmu na hodnocení rád trochu přidám. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama