Reklama

Reklama

Dva sourozenci a čtyři další cestující utrpí uprostřed zuřivé bouře automobilovou nehodu v prakticky neobydlené části Sierra Mountain. Na pomoc jim přispěchá tajemný cizinec, díky němuž brzy naleznou útočiště v lesním domě. Jakmile bouře utichne, chtějí pokračovat v cestě, ale zdá se, že pomstychtivý duch domu s nimi má jiné plány. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (23)

Trevor 

všechny recenze uživatele

7 pod nulou prinieslo skvelý nápad, ktorý by pod taktovkou iného režiséra, s inými hercami a celým štábom starajúcim sa od efektou cez kameru po hudbu ponúkol horor zapadajúci do priemeru tohto žánru s hodnotením 3 hviezdičiek. Takto, s malým rozpočtom, slabým režisérom a hercami je iba ďalším s plejády hororov, ktoré možu byť vysielané na filmových staniciach v časovom rozmedzí medzi jednou a treťou hodinou ráno. 26% od užívateľov ho vystihuje dokonale, nie je to film tak zlý až je dobrý a nie je to vyslovený odpad, je to strašne zle spracovaný nápad, ktorý by za iných okolností zaujal. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

K tomu jde jen napsat: další horor, který kopíruje všechny ostatní. Atmosféra celkem ujde (alespoň prvních pár minut), příběh nic zvláštního, Val Kilmer trochu přibral a nějak zrovna neválel, spousta zbytečných pasáží = nedoporučuju nikomu, leda nedej bůh, ležíte nemocní v posteli a krom tohoto filmu se nemáte na co jiného dívat. Což je malá pravděpodobnost, takže prostě pryč od toho ;) ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Keď vidím na plagáte prekysnutého Vala Kilmera, obávam sa toho najhoršieho. Podobný prípad ako Michael Madsen. Neviem čo sa s týmito chlapmi porobilo, ale idú od prúseru do prúseru a to som ich mal v minulosti docela rád. V tomto filme však hrajú i docela známi Luke Goss alebo Ving Rhames a stále rozmýšľam nad tým čo ich donútilo hrať v takejto úbohej blbosti. To si neprečítali pred tým scenár? Veď ten bol totálne dementný, stokrát napísaný bez štipky nápadu. Koľko takýchto podobných.....rovnakých filmov už bolo? Nič tu nefungovalo, napätie žiadne a tie trápne lakacie scénky väčšinou pred zrkadlom (ako inak) mám už totálne prečítané a ničím Vás už nemôžu prekvapiť. Totálna strata času a Seven Below zaraďujem na druhé miesto najprimitívnejších filmov do mojej fiktívnej ,ale zato "krásnej" tabulky. :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé uviděl herecké obsazení a letmo si přečetl krátký obsah filmu, doufal jsem, že půjde alespoň o průměrnou duchařinu. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se několik známých tváří propůjčí k něčemu, co je snad lepší ani nevidět. Nerad bych vás připravil o vaše iluze (někdo v tom možná najde zalíbení), ale já při náběhu závěrečných titulek jen nevěřícně kroutil hlavou. On samotný příběh vskutku není vyloženě katastrofální, ale to provedení – proboha. Režisér a scénárista v jedné osobě Kevin Carraway byl pro mne velkou neznámou, ale jak vidno kradl, kde se dalo. Ten šestimilionový rozpočet zřejmě padl hlavně na pokrytí hereckých honorářů a několika speciálních efektů, protože jinak se tu doslova třela nuda s nouzí. Přitom samotný začátek a vyvraždění nebohé rodinky nevypadalo zas až tak hrozně. Jenže poté naklusal na scénu Val Kilmer, který už má své nejlepší roky viditelně za sebou a já se stal svědkem přehlídky totálně vypatlaných dialogů, které tvůrce zřejmě vypotil na kus papíru po prokalené noci. Jediné co filmu zachránilo alespoň trochu kredit, byla přítomnost Vinga Rhamese a Luke Gosse. Oba pánové tu viditelně nebyli jen do počtu a hlavně díky nim jsem se na tento film dodíval až do samotného konce. Navíc se zhruba v polovině filmu mírně zlepšila i atmosféra, což mi samozřejmě rovněž zvedlo náladu. Jakmile totiž začaly postavy postupně umírat, dostavila se i dávka mysteriózna, které zápletka potřebovala jako koza drbání. 30% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Seven Below je veľmi príjemne natočený horor, s vydareným audiovizuálom, pohodovým hereckým obsadením a slušnou atmosférou, ktorá má pri nočnej projekcii svoje čaro. Jedinou slabosťou filmu je jeho otrepanosť a značná predvídateľnosť, no neviem prečo by to žánrovému fanúšikovi malo až tak vadiť. Keď Vám to hlava neberie, tak nepozerajte Direct 2 DVD / BR horory a onanujte / analyzujte pri svojich kinohitoch... Vidím, že s odborníkmi sa tu zase raz roztrhlo vrece ;-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama