Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 178
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 178

Recenze (95)

TheRoller 

všechny recenze uživatele

Norton je veľakrát na facku, ale jeho grimasy, úvodné glosovanie a predstavovanie hosťov (najmä hercov) naozaj stoja za to. Páči sa mi aj účasť hosťov, ktorí nie sú svetoznámi, ale perfektne doplňujú atmosféru a keďže sú to väčšinou Briti, až neuveriteľne hláškujú a na 120% využitý "situačný humor" tu naberá nový rozmer. Všetko ide prirodzene a "z reflexu", vidno, že v tých ľuďoch to je. Zrnko pamätných rozhovorov, pri ktorých som sa ohromne bavil: Interview krááásnej Carey Mulligan, do ktorého sa zapojil aj jej otec a Ed Byrne alias ten, od ktorého Johnny Depp okopčil look, to neskutočne zabíjal na každom kroku; rozhovor s Noelom Gallagherom a jeho reakcia na to, či pozná prítomných hercov, Butler na Wonderwall: "That's my song man." a Noel: "No no no I think that's MY song." + historka so CIA; časť s Paul McCartneym, Natie Portman a veľmi vtipným Jamesom Cordenom; Keira Knightley aj v časti s Kennethom Branaghom a Lee Mackom aj v pomerne novej s perfektným Samuel L. Jacksonom a tak ďalej a tak ďalej... Jednoducho skvelé! ()

Pelargius 

všechny recenze uživatele

Nortona samotného nemám rád. Nesnáším jeho afektovaný smích, nesnáším jeho přiteplený hlas (o něco později jsem zjistil, že Graham je skutečně homosexuál, což mi ale zas tak nevadí), nesnáším jeho narážky na oblečení. Mnohdy ani nic neříká, hosté se baví mezi sebou, vypráví si historky, hecují se... a světe div se, ono to funguje. A funguje to moc dobře. A Norton? Stále mám teorii, že je tam jen od toho, aby uváděl a podával mikrofony.... Ále co to melu, vždyť jeho show zbožňuju :D ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Samotnej Norton mi přijde malinko afektovanej (i když i tak výbornej), ale to nic nemění na tom, že jeho talk show je momentálně asi vůbec ta nejlepší, jejíž devízou je i ten fakt, že tu pozvaní hosté diskutují i mezi sebou navzájem. Díl s Martinem Freemanem, Karen Gillian a Noelem Gallagherem (všechno moji oblíbenci), to je neskutečná bžunda :-) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Mám rád suchý anglický humor Grahama Nortona, jenž používá při svých rozhovorech s hosty. Graham Norton má tu úžasnou schopnost, že z hostů vytáhne všechno. A samozřejmě nesmím zapomenout na Grahamovo pověstné červené křeslo. Mým nejoblíbenějším dílem pořád zůstává díl s opilým Markem Wahlbergem, s nímž už tak dokonalá talk-show získala nový, zcela netušený rozměr. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o ten starý známý koncept - do show přicházejí VIP osobnosti propagovat svůj nejnovější film, knihu, pořad apod., ale díky talentu Grahama Nortona je tahle show mnohem víc. Předně hostů sedí v křesle hned několik a komunikují mezi sebou, takže vzniká uvolněná atmosféra. Norton z hostů vždy vytáhne ty nejlepší historky a navíc přidá pár vlastních vtípků. Hodně pomáhá, že jsou často namíchaní ostřílení britští komici s hollywoodskými celebritami, kde Britové drží filmové hvězdy při zemi. Graham často komunikuje s publikem, dává hostům zapeklité úkoly a nechává je pít alkohol (což se třeba v případě Marka Wahlberga moc nevyplatilo...). Jediná talk show, u které se těším na každý nový díl. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama