Reklama

Reklama

Vyznamenaný veterán z Vietnamu Frank Vega (Danny Trejo) se vrací domů. Společnost ho však zavrhne a on zůstává bez práce i bez lásky. O čtyřicet let později se díky incidentu v autobuse, kdy se zastal starého černocha, kterého terorizovali dva skinheadi, stane místním hrdinou. A lidé ho znovu začnou oslavovat. Jenže jeho štěstí se znovu ztratí, když je zavražděn jeho nejlepší přítel Klondike a policie nejeví žádný zájem věc řešit, a tak se vydává pátrat po zabijákovi na vlastní pěst. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (235)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Danny Trejo - prase, co jede na filmový festival ve slamácích a bermudách, držka odporná, co na tu svoji držku nevlastní zbrojní pas, nemytý, nečesaný umaštěnec a páchnoucí neherec, s nímž jsem musel absolvovat film. Ano, musel, protože dvd s "filmem" se mně (předem) nechtělo vyhodit do odpadkového koše, jak to s oblibou dělávám, když se mně film nelíbí. A tohle byla řádná pičovina. To nebyl film, ale laciná fušeřina, i když i fušeřinu urážím. Zhlédnout a ohodnotit ji, je energie, kterou jsem mohl vyplýtvat na normální filmové dílo. Ne na nudnou, lacině uštrikovanou prasárnu s brikeťákovým šereďákem sebraným z nádražní restaurace v Mexiku. Unikum z těchto opic dělat herce. Film taky podle toho vypadá. 0% ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Dannyho Treja zase jednou někdo nasral a tak mu tenhle vráskaty sedmdesátník musí rozkopat držku. Bad Ass nemá dobrý příběh, má příšernou akci a Danny Trejo nikdy neuměl hrát nic jiného, než tenhle jeden jediný charakter. Přesto mě tohle ultracéčko potěšilo svou nenáročností, přístupem, hláškama (už mi nkdy nepiš tak zasraně dlouhý smsky, a ty smajlíky? co to má kurva bejt?...), a velmi sympatickou sousedkou. Tnhle film by měl v béčkových vodách slušný potenciál, ale bohužel je prostě až moc vidět, že Danny Trejo kromě sezení a pomalé chůze už nic nezvládne a jeho dublér mě přímo sral. Škoda, slabé 3* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Brutálnější a akčnější variace na Harryho Browna nebo Reda (toho s Brianem Coxem). Jinak ucházející jednohubka, kde si Danny Trejo nevystačil jen s jedním konstantním výrazem, ale musel trošku pracovat s mimikou. A ono mu to šlo. No nebyla to žádná sláva, ale s údivem jsem zjistil, že ten chlap snad dokáže bejt i žoviální. Za to si minimálně těch 60% zaslouží. :D ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo nahodil homeless style a rozhodl se srovnat do latě losangelskou omladinu. Nezáleží na tom, že už to před rokem provedl každým coulem coolověji, brutálněji a nekompromisněji jeho árijský bratr v Hobo with Shotgun a předtím ještě Michael Caine, Clint, The Rock, Kevin Bacon, Jodie Foster, Gerard Butler, Charles Bronson... A spousta dalších. Bad Assu se dá odpustit jeho naprostá zbytečnost, ale to nic nemění na faktu, že je to nehorázně nudná sračka. Každý dialog mi chtěl zarputile přivodit blití, ale já jsem statečně odolával až do naprosto debilního závěru, při němž jsem musel chtě nechtě odvracet zrak. A sluch. Neměl bych nic proti, kdyby se celý film mlátili negři a bouralo s autobusy, ale tenhle film je prostě vata a tupé žvásty v laciném hávu navíc s absencí čehokoli jako špetka nadhledu. Vyserte se na Bad Ass, stejný námět byl už natočen tisíckrát a mnohem lépe. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka s jednoduchým scénářem,o nasraném důchodci který nemilosrdně likviduje všechnu spodinu města.Zarazil mě pokus o hlubší dějovou myšlenku se zkorumpovaným starostou,která vyzněla tak nějak do prázdna.Danny sice na starý kolena dostává hlavní role a pokud jen ,,hraje´´ namakaného důchodce co láme kosti jde mu to,jakmile má ale vypotit emoce ve vypjatějších scénách je to velká křeč.Skoro celou stopáž jsem se slušně bavil a možná jsem byl i na 4* ,jenže scénáristická sračka s drtičkou odpadů a zastřelenou masérkou,která byla nevinná a Bad-Asse to vůbec nesralo a šel jsi nemilosrdně pro odpovědi,hrozně schodila dosavadní charakteristiku příběhu a to brutální WTF s ukradenou a digitálně remástrovanou honičkou autobusů z Rudého Horka odmítám jakkoliv komentovat,protože bych režiséra nazval od čuráků až po imbecilní retardy. Sladkej konec tomu nijak nepomůže.Nadějná pomsta jednoho staříka,která je ale narvaná spoustou chyb,ale i přesto to příjemně uteklo,takovej ten nedělní film...pustit,zhodnotit,smazat. 50%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Autobusová honička mezi Frankem (Danny Trejo) a obtloustlým Pantherem (Charles S. Dutton) je digitalizovanou alternativní verzí identické honičky z filmu Rudé horko (1988). (Conspi)
  • Ve scéně, kde Vega (Danny Trejo) na basketbalovém hřišti hází na koš, koš ve skutečnosti netrefil, přestože tak scéna působí. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama