Reklama

Reklama

VOD (1)

Komedie Jak porodit a nezbláznit se je humorným pohledem do života pěti párů v radostném očekávání. Televizní hvězda a fitness guru Jules (Cameron Diaz) a její partner Evan (Matthew Morrison) přichází na to, že život ve světle reflektorů je absolutně nic proti těhotenství. Přemoudřelá dětská spisovatelka Wendy (Elizabeth Banks) ochutná svou vlastní medicínu, když s ní začnou mlátit hormony. Její manžel Gary (Ben Falcone) se snaží, aby ho nepřeválcoval vlastní otec alfa samec (Dennis Quaid), který čeká dvojčata se svou mladou a krásnou ženou Skyler (Brooklyn Decker). Rosie (Anna Kendrick) a Marco (Chace Crawford) se musí poprat s otázkou: Co dělat, když první těhotenství přijde dřív než první rande? Fotografka Holy (Jennifer Lopez) se chystá na cestu přes celou zeměkouli, aby adoptovala dítě. Její muž Alex (Rodrigo Santoro) si tím nápadem není tak jistý a snaží se svou paniku zklidnit ve skupince zasloužilých otců, kde platí základní pravidlo: „Žádné odsuzování!“ Každému se přece někdy stane, že mu spadne dítě do záchodu nebo sní cigaretu, popřípadě vyzvedne z jeslí cizí dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (45)

Trailer 1

Recenze (261)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto silno vyzeralo na tupú, podpriemernú americkú komédiu. Našťastie to malo zaujímavé obsadenie a nie tuckový X.krát zrecyklovaný dej. Dramatickosť možno trochu silená, ale k vytvoreniu aspoň akej takej atmosféry nutná. Už dlhšie vravím, že z Kedrick sa stane nová hollywoodska hviezda a potvrdzuje to v každom filme. Banks, Diaz, Decker a J Lo, všetky fajn. Počas pozerania som mal pocit, že si to zaslúži 2, ale ten koniec, pôrody a občas nejaká tá vtipná hláška hlavne od Wilsonovej to vytiahli na na slabšie 3 z 5 . P.S. začínam mať osýpky keď vidím Chrisa Rocka! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentov sa našlo, padla aj hláška, či dve... proste klasická romantická komédia, tentokrát s motívom tehotenstva. Romantická komédia, ktorá nepatrí medzi filmy, ktoré by ste museli vidieť. Ja som si film pustil predovšetkým kvôli niekoľkým jedincom, ktorí vo filme hrajú (Cameron Diaz, Jennifer Lopez) zvyšok hercov buď nemám rád alebo som ich videl len v pár filmoch, ale moc na mňa nezapôsobili, tu tomu nebolo inak. Myslím, že tento film je pre matky, ktoré prežili to, čo hlavné hrdinky, ale pre nikoho iného už nie. ()

Reklama

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Průměrná, mírně naivní a mírně pokrytecká komedie o lásce, manželství, přátelství a hlavně o těhotenství a problémech a radostech s ním spojenými. Trošku mi vadil přístup filmařů k dětem, které tu byly spíš jenom na okraj a hlavním tématem jsou pak problémy párů v období očekávání potomků. Film ukazuje rozlišné pocity a přístupy několika žen k tomuto nejkrásnějšímu a zároveň (asi - jsem muž :-D) nejdepresivnějšímu a frustrujícímu okamžiku každé nastávající maminky :-) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

musim uznat,že i přes všechny negativní reakce jsem se celkem slušně bavil celou dobu (asi proto,že mám děti).Je fakt,že některé moralitky by si tvůrci mohli odpustit,ale i přes to se dá tahle jednohubka bez problémů odkoukat.Nejzábavnější zcela určitě dějová linka s Elizabeth Banks a Rebel Wilson.Nejlsabší pak zcela určitě ta kolem Anny Kendrick,která je tentokrát hodně nevýrazná.Zbytek nevybočuje z normálu...60% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tento film slouží jen jako jedna velká reklama na celebrity, které si chtějí udělat dítě anebo chtějí dítě. Plkají, hekají a vlastně to spíše vypadá jako "kámoška má dítě, uděláme si taky". Bohužel je to plytké a řídké. Vtipné momenty nehledejte, tedy pokud je vtipné říct "ku*va" v tv. Tohle by mohl být instruktážní film pro mladé lidi - nedělejte si děti! ()

Galerie (75)

Zajímavosti (6)

  • Film je inspirován stejnojmennou sérií populárních příruček o těhotenství, kterých se do roku 2011 prodalo více jak 14,5 miliónu kusů. (Avalon820)
  • Okrem mesta Atlanta pracovali filmári aj v Juhoafrickej republike, kde sa natáčali scény z Etiópie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama