Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Nevěrníci je sérií několika krátkých filmů, zaměřených na mužskou nevěru. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (48)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle to vypadá, když má film osm režisérů! Jak? No hrozně! Už úplně vidím ty erudovaný kecy, když se těchto osm francouzských hlav sešlo u kulatého stolu při tvorbě tohoto šotka…. A to by si kdejaký studentský film vytřel s Nevěrníky .......... až k lopatkám. I když to má být devět krátkých příběhů, kde je v hlavní roli ,,nevěra'' , tak mezi každým zeje obrovská díra. Jsou naplácaný přes sebe, asi tak jak přišli našim milým amatérským tvůrcům pod ruku. Bohužel tento francouzský pokus odměním pouze jednou hvězdou, neboť jsem padal nudou doslova na hubu.... ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

povídkový film,který se nám snaží přiblížit problém "záletnictví" z několika pohledů,přičemž se mu to daří se střídavými úspěchy.Za mě nejlepší třetí povídka (manželka který si vynutí přiznání).Zbytek je těsně kolem průměru,humoru tu moc není a nejspíš to ani nebyl účel.Finální pointa celkem očekávatelná...60% ()

Reklama

solisoli odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí novšej verzii Italskej koprodukcii, ktorá vznikla po tejto, šokujúcej francúzskej hovädiny, bolo bezprostredné. Kto bol strojcom príbehov, už nie je podstatné, lebo tento francúzsky trápny brak a odvar komédie bol ukončený, ako zmysluplný odpad . Okomentovať toto kinematografické hovädo, by bolo o ničom. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Začátek = reálný náhled do mužských poklopců, pardon mozkoven = aneb jak pravil doktor Plzák = zatloukat, zatloukat , zatloukat. Pokračování = po krásným opojení, bolestný vystřízlivění... přiznání je polehčující okolnost = jak kdy a jedna (ne)veselá momentka z natáčení = "tati, můžu na houpačku, až se paní dohoupe? " Konec = tak ten jsem opravdu (ne)čekala. Nevěrníci byli úžasní, takže jim přihazuju pár hvězdiček. :-) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Vtipná i vážná oddechovka, v níž Dujardin stihne dokázat, že je skutečně vynikající herec mnoha tváří, který ač velmi atraktivní vzhledem, což ocení především ženské publikum, se nebojí ze sebe udělat odpudivého škemrajícího losera. Tahle hotelová kreace patří společně s komorním dramatem s Alexandrou Lamy k nejpovedenějším povídkám. Jediné, co mě trochu vyvedlo z míry, byla hororově sadomasochistická kreace Mélanie Doutey. Že by to byl jejich společný nápad s Lellouchem? ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu si společně zahráli tehdejší partneři v soukromí - Jean Dujardin a Alexandra Lamy a Gilles Lelouche a Mélanie Doutey. (claudel)

Související novinky

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

Jean Dujardin se začne neodvratně zmenšovat

05.11.2023

Připravte si lupu. Držitel Ceny Akademie Jean Dujardin (The Artist, Novembre) by si měl zahrát hlavní roli v připravovaném francouzském sci-fi snímku The Incredible Shrinking Man od produkční… (více)

Reklama

Reklama