Reklama

Reklama

Zlo

  • angličtina Evil
Trailer

Obsahy(1)

Ak ste v ZLOm čase, na ZLOm mieste, stačí ZLOmok sekundy a dostane vás…  Videá o paranormálnych javoch sa partii chalanov vymknú spod kontroly, keď prijmú ponuku neznámeho muža, nakrúcať v jeho dome. Udalosti naberú rýchly spád a dom začína odkrývať stále hrôzostrašnejšie tajomstvá. Všetko, čo sa v dome deje im najprv pripadá ako zlý vtip, ale veľmi rýchlo pochopia, že zlo existuje a je stále bližšie a silnejšie. Pohltení reportážou a vlastným strachom začínajú svoj boj o život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Příjemná a překvapivě fungující subžánrovka ze slovenska, s nápaditě napsanými postavami a svižným dějem plným odkazů na klasiky bububu filmů... Mouchy to má-hlavně prostory baráku nejsou tak rozlehlé a tak se pořád běhá nahoru a dolů a nahoru a dolů-ale, i přes slabší rozpočet, to(i po efektové stránce) strčí do kapsy nejedny Grave Encounters.. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jedna noc, dva FF horory. Japonsko vs Slovensko...kdopak asi tak může vyhrát??? SLOVÁCI !!! U všech svatejch fakt SLOVÁCI !!! Noroi se mi silně líbil a díky dobré náladě, jsem byl připraven Slovákům kdyžtak k hodnocení i jednu hvězdu přihodit za snahu ,kdyby to alespoň celkem ušlo, aby dopadli lépe než ,pro mě otřesné, Paranormal Activity 3 ze začátku hororového maratonu. Jenže Slováci mi během filmu dali jasně najevo, ať si nějakou shovívavou hvězdu navíc strčím rovnou do řiti a k mému absolutnímu šoku, mi ukázali, že jestli se chci bát a toužím po mrazení zad, tak mám držet hubu a koukat na jejich FF horor ZLO. No tak držím hubu, tleskám a píšu si červený písmem do deníčku, že naši bratia skvělej horor natočit umí !!! ()

Reklama

cukorek 

všechny recenze uživatele

Zlo je všade, zlo si cestu nevyberá a nikdy ho nezastavíš. Zlo si našlo aj skupinu mladých ľudí na Slovensku, ktorý boli silno inšpirovaní a infikovaní filmami ako sú Rec či Cloverfield. Ich "posadnutosť" snímania real kamerou a vytvorenie skutočného psycho hororu bola taká veľká, že si to chceli vyskúšať na vlastnej koži. Z istého pohľadu ich práca bola úspešná, pretože nemajú konkurenciu na Slovensku a z istého pohľadu išlo skôr len o kopírovanie spomenutých filmov. U mňa zlyhali v tom, že nepriniesli takmer nič originálne, niečo čo by bolo sprievodným javom ich vlastnej fantázie, niečo čo na čo by som povedal tak to tu ešte nebolo. Našlo sa aj niekoľko slabších scén a dosť malo dôveryhodných efektov hlavne pri love exmanželky ako aj jej príliš krátke zobrazenie, čo ochudobnilo príbeh a priviedlo ho do nudnejších stôp, ale inak desivú atmosféru dosiahli veľmi dobrú, hlavne dobrým interiérom a slabým osvetlením. Film u mňa zanechal pocit strachu tak na 40%, ale za snahu mladíkov sa prikláňam k 50%. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Smekám před Slováky. Absolutně mě tenhle film dostal na prdel. Je to takový REC ve slovenském podání. Možná, že se tam našli nějaké chyby, ale já jsem je vůbec nevnímal. Seděl jsm zařezanýa čuměl jak puk. Vážně jsem nečekal tak perfetní hutnou atmosféru. Bylo to perfektně zahrané, efekty byly autentické. Mělo to grády. Já nemůžu jít pod 5 hvězd. Na 100% mě film dostal. Doporučuji každému co se rád bojí. Slováci udělali tímto snímkem obrovský skok dopředu co se týče vývoje kvalit filmů. Viděno 3x a stále stejná atmosférická mrazivost! Bez jakéhokoliv přemýšlení bych se na tento film podíval znova. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,LIDI TO SLEDUJOU. DĚLÁTE ZÁSLUŽNOU PRÁCI“..... /// Traja chalani s kamerou vyrážej pátrat domů k týpkovi, co prej bydlí se zlem. (udělej mi nějaký záběry cestou, trošku flexibility kurva…) ,,A PROČ SE NEODSTĚHUJETE?“ (to by mě taky zajímalo…). Po cca 26ti minutách, kdy se vyrovnávám s pičovinama a svým odporem k vibrující kameře, mě chlapci začínaj bavit. A řek bych, že je to baví taky. Mix vykrádáček horůrků, kterej překvapivě funguje a (nerad) přiznávám, že je to moje soukromý (hororový) překvápko. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, komu zavolat na Slovensku kvůli bubákům. 2.) Po svatbě se mi změnila žena (nechcu ti do toho kecat, ale navrhuju – do pivnice s ní!). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Budova, ve které bylo uvězněno samotné zlo, leží v obci Bernolákovo, nedaleko Bratislavy. (herr_carter)
  • Při rozpočtu pouhých 100 000 eur vznikal snímek během 11 prosinových dnů roku 2011. (Sufferer)

Reklama

Reklama