Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (163)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si, že mě kdy bude bavit sledovat jak někdo souloží na palubě letadla, nebo jak si nevědomky dává nějakou drogu. Ačkoliv mě to mohlo napadnout již z plakátu jak asi bude film vypadat, čekala jsem něco decentně vtipného, nikoliv oplzlého. A ejhle ...Minimálně 40 % pasažérů na letadle bylo gayů a více než nějaké americké prvky( které se vyskytují v komediích po celém světě ) zde přičichnete k ujetosti španělského humoru. Mohla bych klidně mít špatnou náladu a snímku dát třeba odpad (jak se mi stávalo dříve), ale takto jsem se nezasmála u filmu ani nepamatuju. Více popisu snad není třeba, protože to musí člověk vidět. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najhorší Almodovar, pre ktorého komediálny žáner nie je to pravé orechové. Jednoznačne by mal ostať pri drámach. Táto taškarica nemá hlavu ani pätu, je to teplejšie ako rozpálený radiátor a už to aj mne trochu išlo na nervy. Už čakám, kedy Pedro natočí gay porno, evidentne k tomu smeruje. Množstvo postáv, pričom žiadna mi neprišla aspoň trochu sympatická a dej žiadny, A pozrel som si to hlavne kvôli Antoniovi a Penelope, ktorí sa objavili v úvode na 20 sekúnd, díky. ()

Reklama

major.warren 

všechny recenze uživatele

Pedro Almodóvar se uvolnil a natočil Rozkoš v oblacích. No, proč ne? Vůbec ne špatný film. Rozhodně jsem čekal, že to bude horší. Není to žádné mistrovské dílo, ale rozhodně není na 51% jako zde na ČSFD. Spáčilová mě překvapila, že dala 70%, já bych dal takových 65%. Ten film má něco do sebe. Scénář je originální, celkem vtipný. Almodóvar ze svého filmařského stylu nic neztratil. Nikdo nepředvedl žádný jedinečný výkon, ale každý herec si zde našel dostatečný prostor, včetně Antonia Banderase a Penélope Cruzové hned v úvodu. Dobrá komedie. U mě hezké čtyři hvězdičky. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Kdepak, ani tentokrát mě mistr Pedro nezklamal! Po "Kůži, kterou nosím" mi takové odlehčení přišlo vhod. Letadlo s porouchaným podvozkem krouží nad Toledem, neví se zda to někdo přežije a celá posádka je kompletně "teplá" a opilá. Podle toho, co jsem napsal, by se dalo soudit, že se jedná o bláznivou komedii. Je to bláznivé, ale tempo je velmi pomalé a to dodává na vtipnosti. Dění na palubě letadla mi lehce připomělo film "Připoutejte se, prosím". Po půli film trochu ztrácí dech, trošku se to drolí. I tak jsem se pobavil a hodnotil bych tak třema a půl hvězdami. Půl hvězdy přihazuji za trojici stevardů a jejich kabaretní číslo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pedro Almodóvar je u mě se svými filmy jako na houpačce. Mám ale pocit, že v tomhle filmu se úplně zapomněl v tom, že nedělá filmy jenom pro sebe, ale i pro diváky. Hned první scéna Penélope s Antoniem nemohla být umělejší. A o to mi je hůř, že to říkám, když mám Penélope a Antonia jinak opravdu moc rád. Škoda. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se už o pátý film Pedra Almodóvara, ve kterém si účinkuje Penelop Cruz a dokonce o šestý s Antonio Banderasem. Dvojice se herců si však vůbec poprvé zahrála společně. (Dr Lizal)
  • Jako obvykle si ve filmu Pedra Almodóvara zahrál malou roli i jeho bratr Agustín Almodóvar. (Cheeker)

Reklama

Reklama