Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paulette je zapšklá stará babka žijící sama v paneláku na předměstí Paříže. Důchod má malý, exekuce jí zabavila skoro všechen nábytek, odstřihli jí telefon a ona neví, jak dál. Jednoho večera se stane náhodným svědkem pochybného obchodu. Vidí v tom znamení osudu a rozhodne se, že začne prodávat hašiš. A proč by ne? Paulette byla kdysi cukrářkou. Její smysl pro obchod i kuchařský talent jsou pro ni dostatečnými trumfy, aby našla originální řešení k provozování svého nového „povolání“. Přesto ale není jednoduché stát se ze dne na den dealerem! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (197)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Britská Bílá vdova nebyla žádný zázrak, ale kdyby dealovala v podchodu vedle Paulette, vezmu zboží od ní a na tu francouzskou rašpli plivnu. Vtipné jen v ojedinělých záchvěvech, jinak pitomé jako ti dva policajti, co by nepoznali prodejce drog, ani kdyby jim nabídl cihlu hašiše přes stažené okýnko jejich auta.. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Drogy jsou dobré! Babka byla pořád nasraná a nikdo jí neměl rád, dokud nezačala prodávat hašiš. A to z ní udělalo skvělou babičku, která má všechny ráda. A ještě k tomu se za prodávání drog ve Francii nedostaneš do vězení, takže se to vyplatí! Jáj to byl zase film. Nic takového jsem ještě neviděl a párkrát jsem se i zasmál. Jen jsem nepochopil smysl toho filmu. Ale nevadí 60% ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

snímek splnil účel za jakým byl natočen.Pobavil. Samozřejmě v reálu by to taková odlehčená taškařice nebyla.Ale babči byly famózní.Záběr kdy v otevřeném kabrioletu mají při dešti otevřený deštník a snaží se zavřít střechu ukradeného auta....a je tam toho podstatně víc.Intelektuálové v tom nenajdou nic aby mohli okomentovat svými moudry :-)))).Za mě opravdu dobré. ()

snared 

všechny recenze uživatele

Bílá vdova po francouzsku s tak trochu rasistickou babčou, která špatnou finanční situaci řešila napřed tím, že dealovala haš a později přešla na pečení nebeských koláčků a jiných dobrot. Na jedno podívání fajn krátká oddychová komedie s babkou, která i vlastnímu vnoučkovi v klidu řekne do očí, že ho nemá ráda protože je černý, bohužel natočená standardně ale v záplavě amerických pásově vyráběných nesmyslů se neztratí. Nejspíš bych se nasmál víc, kdybych před filmem požil nějaký ten produkt od Paulette. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, čím to je, že se u francouzských komedií skoro nikdy nesměju... Tenhle film nebyl výjmkou. Nápad to byl sice zajímavý a děj a průběh filmu by ještě tak zlé nebyly. Ovšem pokusy o vtipné scénky, popřípadě drsné a rádoby-vtipné hlášky té báby v hlavní roli mě strašně, ale opravdu strašně nudily! 2,5* ()

Galerie (28)

Související novinky

Dny francouzského filmu

Dny francouzského filmu

10.02.2013

Ve dnech 14. až 20. 2. v kině Lucerna a 21. až 24. 2. v kině Atlas proběhne přehlídka Dny francouzského filmu. V Lucerně ji odstartuje jeden z nejskloňovanějších snímků posledních dnů, film Michaela… (více)

Reklama

Reklama