Reklama

Reklama

Mazel

  • Dánsko 10 timer til Paradis (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Téměř čtyřicetiletý Denis se živí se jako profesionální kulturista a ve svém věku je stále starý mládenec. K seznámení mu chybí dominantnější povaha i správná příležitost. V posilovně se mu nedaří a celou situaci rozhodně nevylepšuje fakt, že bydlí pod jednou střechou se svou vetchou, ale panovačnou matkou. V momentě, kdy se Denisův strýc ožení s dívkou z Thajska, rozhodne se rovněž skoncovat se samotou. Odjíždí do Thajska, aby našel „pravou lásku“. Ale nevěsta se v sexuálním turistickém ráji s názvem Pattaya nehledá tak snadno... Denise čeká dlouhá a strastiplná cesta erotickými podniky, aby na konci našel ženu, která pod jeho vypracovaným svalnatým tělem objeví i jeho křehké srdce. Originálně pojatá romance autenticky i s humornou nadsázkou zachycuje různé podoby lásky, ale především citlivě zobrazuje niternou potřebu po blízkém člověku, touhu po opravdové lásce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (151)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Takový velký mazlík pod vlivem takové malinké a drobné maminky, která mě během filmu tolikrát naštvala, že jsem ráda, že si takový velký kluk konečně uvědomil, čím chce být, až bude velký. Spokojeným partnerem bez dohledu své hysterické a praštěné citové vydíračky. Ten příběh si mne pěkně omotal kolem prstu a tak rychle to uteklo.. Moc pěkná podívaná na svalouše lovícího Asiatky.. Nebo spíš loveného..? :) ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Křehká Dennisova duše plná komplexů (byť v masivním těle kulturisty) se jen těžko dokáže vzepřít nadvládě a vydírání vlastní matky. Až v Thajsku víceméně náhodou najde ženu, která ho s vrozenou dobrotou přijme takového, jaký je, a pomůže mu se matce vymanit. Zajímavý, velmi uvěřitelný film sice vychází z ohraného motivu, avšak Mads Matthiesen ho pojal velmi přirozeně a využití neherců se mu vyplatilo. Silné tři hvězdičky. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha ztracenců hledajících únik v obyčejném štěstí.Mazel, staromládenecký kulturista připomíná Šreka. Jeho matka je droboučký panovačný věchýtek s duší inkvizitora. Vidíme každodenní soužití. Až se konečně vypraví na tajný výlet za vlastním vysvobozením. Uvidíte přehlídku křehkých ochotných nočňátek. Hrdina objevuje svůj mikrosvět posiloven a dojde i na slavnou větu z Pretty woman "Můžeme si chvíli jenom povídat?".Mimo festivaly to je jen jeden z milých malých filmů. osobně by mi Thajka sexuálně vůbec nepřitahovala. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh o kulturistovi, který žije s matkou, která je hroznej pedant i přesto, že je Dennisovi 38 let. Dennis hledá vztah a když se na svatbě strýce s thajkou dozví, že v thajsku se snáz hledají ženy, rozhodne se tam vydat, ale tak aby o tom matka nevěděla. Matce řekne, že jede na kulturistickou soutěž do německa. Po příjezdu do Thajska zjišťuje, žeopravdový vztah se zde sežene hůř než čekal.... Filmek má poklidné tempo, které trvá celý film. Určitě je to zajímavý filmek a nabízí pohle na kulturistu, který je machr v cvičení, ale v osobním životě je zakřiknutý a neumí to s ženami. Mě se filmek líbil a dávám mu 90% :) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Kim Kold je mašina na svaly každým coulem. Pohled na něj je jako kdyby náklaďák byl zaparkovaný v boudě pro psa. Všechno okolo je malé až nicotné. Ale není to jen o svalech, Kold velmi dobře zahrál ustrašeného maminčinýho mazánka. Bohužel film byl až moc dlouhý a né moc dobře sestříhaný, to však až tolik nevadilo. Těším se na tohoto herce v pokračování rychle a zběsile a tuším, že tento poděs bude vypadat jak obr i proti takovému herci The Rock či Vin Diesel. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Kim Kold (Dennis) měří 193 cm a jeho váha se pohybuje kolem 140 kg. (žvanimírek)
  • Mnoho postav je ztvárněno neherci. (Terva)

Reklama

Reklama