Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 5

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (125)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $45,020,282 Tržby Celosvetovo $197,183,546Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Jednoznačne lepšie než predošlé CGI kentusy, tu to bolo v celku slušne príbehovo zostavené a hlavne pobavilo. /60%/ ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Docela mě mrzí tak nízké hodnocení, protože já jsem si tuto pohádku opravdu užil. Animace je naprosto skvělá, dialogy srší vtipem, doprovodná hudba je velice citlivě zvolená a prohlubuje tak jednotlivé scény. Názor, že je to opravdu jen a pouze pro děti v předškolním věku nesdílím a jednoznačně tuto zábavnou rodinnou záležitost doporučuji i starším generacím - 80%. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci se nastesti vykaslali na to uchylny kombinovani s zivejma hercema a vratili se ke korenum a Smoulum to jedine svedci. Jasne, je to lehce infantilni a cileny jasne na mladsiho divaka, ale pobavi se i dospelej, castecne kvuli nostalgii a navic tu je spousta hlasek nebo odkazu, ktery pochopi spis dospelej. Jinak pribeh neni buhvijakej, ale rozhodne dostacuje a svizne odsejpa, ze zacatku se obcas da fakt dobre pobavit. Ke konci uz sice lehce ztraci dech, ale nic hroznyho, Gargamel to jisti. Takze za me vlastne spokojenost, slabsi 4*. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dva hrůzostrašné filmy trvalo, než si tvůrci konečně vytáhli hlavu z p*dele a vrátili se z lidského světa zpět ke kořenům. "Zapomenutá vesnice" jsou čistokrevní Šmoulové, tzn. roztomilá pohádka pro děti. (Pokud vám to nestačí, není to chyba Šmoulů, ale vaše.:-)) Prostor sice nedostávají všichni staří známí, ale vybraná skupinka v čele se Šmoulinkou děj na pohodu utáhne a Gargamel s Azraelem (a s tím retardovaným ptákem) coby záporáci zdařile sekundují. Dokonce i ta animace je tak nějak "klasičtější", nesrovnatelná s těmi odpornými hokus pokusy předtím. Hvězda dolů za možná až přehnanou girl power, ale jinak vtipné, svižné a dojemné. Za mě návrat do bezstarostného dětství, který jsem si ultimátně užila. ♥ ()

Herzeleid 

všechny recenze uživatele

To byly doby, kdy se vysílal původní seriál a všichni jsme na něj koukali, byť to nebyla žádná dokonalost. Novodobí Šmoulové nejsou úplně špatní, dokonce jsem se zde těšil na kompletní animák bez "reálného" hraného světa, ale paradoxně to fungovalo ještě hůře než předchozí snímky. Všechno je zde hezký barevné, kouzelné, ale vlastně o ničem. Možná to je tím, že poslední dobou jsou celovečerní filmy založené na obsahu, který dříve plnil funkci jednoho dílu seriálu... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. dubna 2017 v Culver City (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Původně to měli být Šmoulové 3 (navazující na předchozí dva filmy: Šmoulové  (2011) a Šmoulové 2 (2013)), ale nakonec se rozhodlo, že to bude první díl úplně nové série šmoulích filmů. (111.)

Reklama

Reklama