Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (1 302)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Pohodová a místy ujetá komedie, která těží z vulgarismů, sexismů a nízkého humoru o drogách a předem uvedených zdrojů vtipu. Přesto však dovede přitáhnout divákovu pozornost, neboť je dobře natočená, má slušné herce a udržuje neustále v nějakém pozoru. Průměrná podívaná, která však dovede příjemně zabavit. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsem o filmu slyšel ze všech stran, že tam Jenn dělá striptýz. Dokonce i sama Jenn o tom mluvila, takže celkem pochopitelně jsem na Millerky číhal jak somálec na žrádlo. Když sem viděl první scénu s Jenn, jak je asi 5 sekund u tyče, říkal jsem si to jako má být všechno ? To se asi všichni posrali, dělat z tohohle haloo.Leč jako slušně vychovaný junáček jsem mlčel a koukal dál. Dostalo se mně velmi slušné podíváné, za nejzábavnější tady považuju všechny sexistický scény například když "táta" Miller radí svému "synkovi" jak překonat odpor a vykouřit mexickýmu policajtovi (představuj si že kouříš holčíčí penis" "nevím jestli mně tahle metoda pomůže ) , no a protože jsem byl celej rok hodnej chlapeček, dala mě někde za půlkou filmu Jenn krásný dáreček, takovejmhle tanečkům moje oči neumí říct ne. Nádherný tělo madam Aniston si ukradlo celej film pro sebe. Ano pobavil jsem, při sledování filmu čas příjemně utíkal, ale kdyby ze 110minut, Jenn 109minut pojala tak jako v tý stodole, mám o filmu roku jasno, takhle je to "jen"´úsměvná pohodová kravinka. Za ten taneček může Jenn hrozit zatknutí za narušení klidu v klučičích kalhotách. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Svým stylem Millerovi připomínají Šéfy na zabití - logické a pro diváka pochopitelné jednání hlavních postav v souhře absurdních, popř. bezvýchodných a tedy humorných okolností. K tomu slušná hrstka trapasů, situací "není to, jak vypadá" a máme zde poměrně slušnou zábavu na nějakou hodinu a půl... Trochu smůla, že film trvá déle a do (nejen) rodinných klišé ujíždí víc, než by se slušelo, ale v zrovna v této rozehrané partii se to dá přežít. Zmínění Šéfové na zabití jsou sice lepší (aneb Motherfucker Jones může být jen jeden), ale Millerovi zdárně poráží většinu Apatowské tvorby, neboť se narozdíl od ní nesnaží dělat ze sebe něco víc a soustředí se jen na nekonečnou zásobu situačního humoru. 7/10 ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Po delší době docela slušná komedie, s dost dobrým obsazením hlavních rolí, navíc celkem neokoukanou zápletkou Nemůžu si však pomoct, něco mi na tom chybělo, ale zase jsem se pobavila a na to, že to mělo dvě hodiny to dost rychle uteklo. Ale teda, jak Jennifer dělá, že je pořád tak pěkná, to netušim. Takže za mě rozhodně 4* Know what I'm saying? ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu dobrý a originální nápad pro komedii a vcelku slušná první polovina s několika opravdu velmi povedenými momenty. Na stranu druhou slabší druhá polovina s podivným vývojem děje, pár zádrhely, trapnějšími situacemi a postavami (druhá rodinka) a zdlouhavějším koncem. UPDATE: Zvedám hvězdu, protože 3/4 filmu jsem viděl různě v TV už asi 4x, sice to nikdy nedokoukám, ale ten zbytek je prostě komediálně/odpočinkově chytlavý. 70% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Na amerických hranicí při návratu z Mexika má "hippie car" zezadu americkou poznávací značku, ale zepředu poznávací značku z Německa. (Warle)
  • Když David (Jason Sudeikis) vejde na začátku filmu do kanceláře drogového bosse a vidí plastikovou fólii se slovy "viděl jsem Dextera", vyděsí se. Ve filmu hrají Matthew Willig a Mark L. Young, kteří v seriálu Dexter (od r. 2006) ztvárnili oběti. (dandy11)
  • V scéne, kde sa Millerovci rozlúčia s Fitzgeraldovcami a idú si opraviť pokazený karavan, nájdu v opravovni spútaného chlapíka. Po bitke s drogovým magnátom však z opravovne odchádzajú na karavane, ktorý bol ešte stále pokazený. (redwik)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama