Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se bez mučení, že jsem nejspíše notně ovlivněn současnou podobou Big Bangu, ale otevřeně si řekněme, že tato první vlaštovka by daleko nedoletěla. Kathy (Penny) mi byla skutečně protivná a zcela otevřeně naše borce využívala, ženská postava zastupující Raje a Howarda byla divná (bohužel ne oním kouzelným způsobem) a Sheldon, který si potrpí na velká pozadí u žen.... děkuji převelice, že někdo zavčasu řekl tomuto STOP. ()

m.sheila 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pro srovnání. A těžko říct, jestli to můžu posoudit jako fanoušek současné verze, ale kdyby to mělo vypadat takhle, pravděpodobně bych se nekoukala. Ale těžko říct. Každopádně můžeme jen děkovat za změnu dívčí role a hudby. Sheldon je srandovnější jako šílenec, co si nenechá sahat na jídlo, ale je fakt, že jeho gagy se teď už dost opakují a hraje se pořád na tu samou strunu s jeho rolí... možná kdyby byl lidštější jako v této verzi, měli by scénáristi víc prostoru pro rozvoj jeho charakteru nebo celkově děje. Každopádně, jsou to jen dohady a nové TBBT si naštěstí narozdíl od jiných seriálů pořád drží skvělou úroveň. ()

Reklama

pivson22 

všechny recenze uživatele

Tento pilot byl pro mě velikým překvapením, jelikož vůbec nebyl špatný a trochu mě mrzí, že nakonec neprošel. Nejlepší se mi zdá postava Sheldona a to proto, že je zkrátka více uvolněnější a tolik nelpí na svých pedantských zvycích. Postavy Katie a Leslie už tak dobré nejsou, ale věřím, že by si na ně diváci zvykli. ()

Butch71 

všechny recenze uživatele

Zajímavý zažítek podívat se na tak trochu jinou verzi toho, co už znám, a co mohlo vypadat úplně jinak. Těžko soudit, jak by se mi Big Bang líbil, kdybych tenhle pilot viděl úplně jako první díl, ale nutno dodat, že jsem rád, že se seriál vydal trochu jiným směrem. Každopádně až tak zlý tento pilot není, postavy mají prostě méně propracované charaktery, některé postavy tu chybí a jsou tu jiné navíc a Sheldonův charkter dostal trochu jiný rozměr (Sheldon se sexuálními zkušenostmi). Tenhle pilot představuje prostý průměr sitcomové zábavy a je dobře, že se tvůrci vydali jinou cetou, jinak by Big Bang asi nebyl tak skvělý. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak maličkosti dokáží změnit výsledek do velké míry, například hudba při předělech scén je jednoduše otřesná, ne však tolik, jako dvojice postav ženských, které jsou nebetyčně debilně napsané a obzvlášť předchůdkyně Penny je děshrůzná a za celý pilot má vepsanej jedinej dobrej vtip, druhé postavě taky pomohlo rozdělení do postav Raje a Howarda (mnozí zmiňují Leslie, ale tam je onspirace z pilotu menší, než u oněch dvou). Vůbec se nedivím tvůrcům, že v seriálu se tak dlouho vyhýbali plnohodnotným ženským postavám. Jedna z ukázek, jak lze k dobrému změnit pilot ve výtečný seriál, díky ta ty změny. ()

Zajímavosti (7)

  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)

Reklama

Reklama