Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to bylo opět těsně pod hranicí únosnosti, ale taková zářná jména jako Sly, Isham, Statham, Franco, poslední jmenovaný v poněkud netypické roli úlisného záporáka, mě holt vždy nějak ukecají i beze slov. Jason kromě nasraného pohledu dost často "sekal hlavy", takže nač kritizovat a hledat blechy. Holčička se chovala statečně a byla moc milá a krormě akce došlo po Slyovsku též na pár kořeněných i vtipných scén jako např. v závěru: "Budu na tebe čekat." Já taky, na další podobné role a filmy mnou milované a opěvované. ;-) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Co si budeme říkat, ale Jason Statham celý Homefront drží jasně nad vodou, protože kdyby nebylo jeho, tak po tomhle filmu ani nevzdechnu a zůstal by pod hladinou na věky. On moje očekávání tím pádem splnil opět na jedničku a to, že jsem měla občas v tom pudrování hokej mě nějak zvlášť neirituje, protože je to celkem šumafuk, kdo se ocitne na zemi a v jakém stavu, tedy kromě Brokera, samozřejmě. A neprozřetelně jsem si tenhle film vybrala zrovna v době, kdy současně sleduji o level (dva) zajímavější akční seriál Banshee, takže za mě průměr a víc ani ránu. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tak hodinu a čtvrt musí člověk zkousnout všechny ty předvídatelné a klišé situace, řečičky, školu, šikanu, přemoudřelou dcerku, řeči o mamince, šerifa atd. atd. A když konečně dojde na akci, zase je sestříhaná tak blbě, jako bych se díval na Kobru 11, i když i tam ty scény dávají nějaký smysl a pocit, že vím, co se v té akční scéně děje. Tady je to takové nijaké, a i když je Statham dobrý drsňák, nemá moc příležitostí ani šancí, aby z jinak převážně rodinného filmu udělal to, čím film měl být - tedy akční béčko ve starém stylu. Kurňa, málem bych zapomněl, a hraje v tom Winona Ryder. :-) Blbě. Jo, a který špičkový agent si nechá v garáži každému kolemjdoucímu na očích tajné materiály o své osobě? ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Archetypálně blbý scenář může dát vzniknout jenom blbému filmu. Nějak to Stalloneho klišé prostě nedávám. Ale u "stathamovek", které jsou všechny na jedno brdo, nic nového pod sluncem, takže o zklamání nemůže být řeč. A James Franco je castingový omyl - se svým štramácky dobráckým ksichtem nemůže hrát záporácké hajzly. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŘEKNI MI, ŽE VÍŠ, KDE TEN ZKURVYSYN JE…“ /// Statham vs. drogovej sráč, kterej přišel vo fracka (z toho plyne ponaučení – když sejmeš parchanta, sejmi i fotra!). Jasone – kurva ty válíš! Super ruční práce, taky Franco nám dospěl… pravda, to vodhalení (jaký? Nebuď zvědavej a mazej do kina! Aha… tak se na to vyser…) je trochu pitomoučký. A s pochybnejma berličkama se nám postupně trhá pytel…, ale co, má to slušný tempo, svině jsou sviňský, Jason drsnej… a snažím se (kurva fakt se snažím!) nemyslet na to, že se chovaj kreténsky. Když vono to nejde. NEJDE! Strašně mě to sere, páč tohle je po dlouhý době suprovej Statham! Jako – drama, to vono to je! Můžu za sebe říct, že Franco dostal přes držku i silou mýho vzteku. A já když se naseru… takže co vlastně čekáte? Som z toho volaký zmetený… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2006 napsal Chuck Logan, číst nebudu. 2.) Chcu vidět, jak se tváří šéf motogangu při informaci, že jsem mu (před chvílí) zmenšil gang. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Scenár napísal už pred rokmi Sylvester Stallone, ale dlho sa nerealizoval z rôznych dôvodov, až herec od stvárnenia hlavnej úlohy vzhľadom na svoj vek upustil a prenechal miesto pre Jasona Stathama. (beso74)
  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)
  • Při závěrečné honičce v docích je možné si několikrát všimnout stínu vozu s kamerou (bugfoot)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama