Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není to ještě ani rok, co měli svatbu jako z pohádky - a už se objevily první problémy. Přitom se zdálo, že jsou spolu Nat (Rose Byrne) a Josh (Rafe Spall), navzdory naprosto rozdílným povahám, skutečně šťastní. Rodina a přátelé si ale nikdy nemysleli, že jim to vydrží dlouho, a s blížícím se výročím svatby se zdá, že měli pravdu. Objevuje se totiž pokušení v podobě Joshovy bývalé přítelkyně Chloe (Anna Faris) a Natina nového, atraktivního amerického klienta Guye (Simon Baker). Ani jeden z manželů ovšem nechce být tím prvním, kdo to vzdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Na to, že to měla být britská komedie, to bylo strašné. Příběh o ničem, trapné scény, přehrávající herci... Přistihla jsem se mnohokrát, že se jen nevěřícně koukám, co všechno scénárista vymyslel. Odpad nedávám z několika důvodů: dokoukala jsem do konce, šlo o Londýn a pár scén bylo vtipných (třeba s holubicemi). Ale britové umí mnohem lépe. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Možná bych ani tři hvězdy nedávala, je to hodně utažené za vlasy, a děj vás taky zrovna moc nepřekvapí, protože už od první třetiny víte, jak příběh skončí.. Ovšem přiznám se, že herci ve snímku I Give It a Year mi byli sympatičtí a některé scény mě i rozesmály, takže taková ta neuváženě lehkovážná trojka. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Super milostnej čtyřúhelník. Vůbec ne romanťárna, spíš taková ta americká slaďoučká klasika přesprejovaná britskou dávkou cynismu a patřičnýho nadhledu. Ale to byl záměr, aspoň myslim/doufám, a já si teda docela slušně pošmák. Sem tam sice na scénu pronikavějc, než by bylo bývalo zdrávo, nakoukl Mazerův kámoš Borat alias Brüno (threesome), ale to šlo fakt hladce přežít - stejně jako přehrávající Rose (který to výjimečně ani moc neslušelo) s plakátovym Bakerem. A to hlavně proto, že Rafe Spall (!!!) a určitý scény jako quim (!!) nebo promítání fotek (!) byli doslova k popukání. Jako vážně - bejt tohle romanťárna na slovo vzatá, šlo by asi o vůbec nejvtipnější kousek, s kterym jsem zatim měl tu čest. ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Krásný den! Lepší je jít třeba vyvenčit psa, než na tuhle pseudokomedii do kina.. Mám z ní pocity velmi smíšené.. Zdá se, že autoři nevěděli přesně kam chtějí svůj film posadit.. A tak zůstal neusazen.. Je to ovšem o dost znatelnější balancování mezi žánry, než v jiných případech.. Pod nepodařenou maskou komedie cítím daleko vážnější tvář. Snad proto, že jsem měl po čas sledování neustále tendenci srovnávat peripetie hlavních hrdinů s těmi svými.. Hlavní myšlenka podsouvá nechtě pravdu přímo pod nos.. Proto tři hvězdy.. Všechny dobré fóry jsou prozrazeny v traileru - jiných se nedočkáte.. Mějte se filmově, Woo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

První, co mě už během zhlédnutí napadlo, to je fakt, že jsem doufal v trochu vtipnější komedii. Ne, že by snímek "Dávám tomu rok" vtipný nebyl, ale co si budeme povídat, ty nejlepší vtipy se mu podařilo střelit do traileru. Bohužel je to trend poslední doby, což je škoda. Producenti si neuvědomují, že trailery by šli dělat jinak. Takhle to je jednoduché a lidi na snímky stejně do kina přijdou, tak proč to měnit? Vždycky mám raději trailer, když jen naznačí, ale to se dnes moc nenosí. Škoda. Taková scéna s holubičkou byla skutečně parádní, i když je pravda, že jako celek byla ještě lépe vypointovaná než ta ukázka v traileru. Nic to však nemění na tom, že "Dávám tomu rok" mohl přinést humor ještě údernější. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/04/davam-tomu-rok-2013-60.html ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)
  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama