Reklama

Reklama

In Fear

  • Slovensko Labyrint strachu (festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom. (kubqo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá línia príbehu, ale natočená s takou atmosférou a napätím, že by sa krvi nedorezal. Na kvalitku postačia aj traja herci, čo mám docela rád, pretože režisér musí o to viac sústrediť svoju prácu na budovanie napätia a strachu. Tých horrorov o psychopatických magorov je akosi pomenej, takže vďaka aj za tento kúsok. P.S. "Najväčší horrorový expert" LIVINGDEAD opäť raz svojim bodovaním potvrdil aký fanúšik tohto žánru je. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo zbytečně moc hloupoučké. Dalo se vymáčknout mnohem víc, avšak chyběla snaha. Atmosféra velice dobrá, dokud se mi nezačalo chtít spát, docela mě mrazilo. Postavy byly šíleně odfláknuté a herci mě nepotěšili, takže ani já je nepotěším. Ono je asi těžké pracovat s tímto námětem uprostřed lesa v jednom autě, nehnout se z místa. Konec mohl dát mnohem víc, trochu nasvětlit pointu, ale zavládnul nevýrazný závěr, kterým si In Fear nezajistil zrovna zapamatovatelnou nálepku. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladá dvojica sa pri snahe nájsť odľahlý hotel zatúla na írskom vidieku, čo sa im stane osudným. Rozpačitý road suspense počin. Keď už robia film, ktorý sa z 95% odohráva v 1 aute s 2 postavami, tak je proste prúser, že jedna z tých postáv (chlapík) je absolútne vypatlaný, útlocitný, zakomplexovaný mamrd, ktorý ruinuje všetky scény i napätie. A vďaka tej jeho sprostej tlame ma film po čase začal viac iritovať než zaujímať. Čo je škoda, keďže je to natočené celkom pekne, atmosféra je miestami fakt silná a nepríjemné napätie vo vzduchu graduje spolu s tajomnosťou deja, z ktorej sa však nakoniec vykľuje iba neschopnosť scenára. To sa 2/3 stopáže musí dookola krúžiť po írskych cestičkách len preto, aby sa to v záverečnej tretine zvrhlo na nenáročnú variáciu kultového "Stopára"? Mne to teda nestačilo, ale po rozležaní v hlave tie negatívne stránky akosi ustúpili do pozadia, takže zlý dojem z toho nakoniec nemám. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tu "blairwitchovskou" atmosféru to ze sebe nakonec i vykřeše, byť ti dva hlavní nehrdinové jsou spíš nesympaťáci, záporák dement a pointa spíš zklame než potěší, o blbým úplným konci ani nemluvě. Jenže ty lesy... a ta tma... Pokud není rejža úplně vymletej hororovej analfabet, zabere to asi skoro vždycky. ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Alice Englert je fajn holka. Trochu se za to stydím, ale kvůli ní sem dokoukal teenage sci-fi romanci s čaroději a pannami z amerického jihu. Jelikož je posledních pár měsíců docela hororový sucho (ale během roku má pršet, klid), tak jsem tomuhl filmu dal šanci a teď trochu lituju. Není to vyloženě tragédie, ale je to film dvou rozdílnejch půlek. Holka se seznámí s klukem. Asi spolu začnou chodit (film to nevysvětlí) a on jí pozve na hudební festival (asi ve Skotsku, film to nevysvětlí). Protože je ten chalan nenapravitelný romantik, zajistí den před začátkem festivalu nocleh v jakýmsi hotelu. Ten film je o tom, že jedou šukat do toho hotelu a ztratí se v bludišti před ním. Stmívá se, pomalu dochází benzín, ten kluk se začne chovat jako pravej skot a tady ten film nabídne asi 20 minut, proč na něj vůbec koukat. Výbornou atmosféru. Jop, chvíli se bát budete. Lekačky nejsou objevný, ale fungujou a auto bez centrálního zamykání ve tmě je strašeno. Pak se to ale zlomí a film je debilní, předvídatelný a hlavně nudný. Škoda. Ale za těch fungujících 20 minutek tomu těch 5/10 dám. Ale nekoukejte na to ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama