Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leo chce po návratu z vězení žít poklidně se svou rodinou a pracovat u strýce Franka. Potřebuje peníze a tak se spojí s partou kamaráda Willieho, který pro strýce vyřizuje jisté záležitosti. Ale hned první noc vše dopadne špatně - někdo zabije muže a Leo zbije policistu, který ho identifikuje. Leo se brání obvinění z vraždy a požádá strýce o pomoc. Kdo ale zabíjel? Pomůže mu Frank, nebo bude chránit vlastní kůži? Neví víc než dává najevo? Když bude Leo mlčet, obviní ho z vraždy. Když promluví, půjdou do vězení jeho kamarádi. Ale kde byl Willie v době vraždy? Chce snad podplatit policistu, aby svědčil falešně? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

FILm na který jsem náhodou narazil takhle v noci při sledování telky... Zaujalo mě herecké obsazení, takže jsem byl natěšenej.. A opravdu musím říct že to stálo za to.. Napínavý drama které ukazovalo jak je jednoduché manipulovat s lidmi a jak je lechké sklouznout do maléru i když je to v rodině kde by se měl človek cítit v bezpečí, ale v tomto případě to měl Wahlberg dost těžké šel proti všem a zahrál to skvěle... pro mě překvapivé kvalitní 4* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja neviem, videl som to síce dávnejšie, ale toto celkové hodnotenie sa mi nezdá. Mne sa to kedysi dosť páčilo a takéto hviezdne obsadenie sa predsa nedá dokopy každý týždeň. Bojím sa podla hodnotení to ešte niekedy pozrieť, mohol by som vytriezveť. VIDENÉ ZNOVA 10/19: Tak hodnotenie upravovať nebudem, stále si myslím, že ide o solídny oldschool kúsok, kde je aj tá téma v rámci korupcie v dopravnom priemysle s prepojením na špičky mesta celkom originálna. Wahlberg je ešte trochu drevo, Phoenix ho predsa len s prehľadom prehráva. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Od filmu s takymto hviezdnym obsadenim by som cakal trosku viac svihu a akcie, alebo aspon silnejsiu dramu, ale ani jedno z toho mi ten film nedal dostatok. Reziser James Gray nema vela skusenosti na reziserskej stolicke a je to v tomto filme vidiet. Nechcem tym povedat, ze by to bol vyslovene zly film, ale staci na jedno pozretie. _______ Mark Wahlberg - (Leo Handler) +++ Joaquin Phoenix - (Willie Gutierrez) +++ Charlize Theron - (Erica Stoltz) +++ James Caan - (Frank Olchin) +++ Ellen Burstyn - (Val Handler) +++ Faye Dunaway - (Kitty Olchin) +++ Hudba: Howard Shore +++ Produkcia: Bob Weinstein, Harvey Weinstein +++ ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Klasika - mladý zloděj se po propuštění z vězení vrací domů, s odhodláním začít nový (slušný) život, avšak hned první noc se zaplete do průšvihu... Než ale dojde k tomuto zásadnímu momentu, uběhne skoro polovina filmu, kdy se nic neděje. Divák, který přečkal prvních 40 minut a neusnul, asi vydržel do konce. Druhá polovina je přece jenom výživnější a děj se někam posunuje. Přesto to celé působí příliš svázaně, mdle,   nemá to správný tah na bránu a všichni ti skvělí herci, kteří se zde sešli, jsou zrovna tak mdlí a bez šťávy. Dvouhvězdičkový film, tu třetí (slabou) přidávám za sestavu mých hereckých oblíbenců, kterých jsem zde viděl hned několik pohromadě. 50 %. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Opravdu výborné drama, které funguje skutečně ve všech ohledech vážně působivě a silně, nicméně tou nejzásadnější dominantou Temných zákoutí jsou herecké výkony ústřední dvojice Marka Wahlberga a Joaquina Phoenixe, kteří už v té době jasně ukázali, že budoucnost filmových superstar bude právem jejich, oba zde podali vážně přesvědčivé a výrazné výkony a sledovat je zde byla prostě radost. Nicméně musím zopakovat, Temná zákoutí mě neoslovila ale jenom kvůli nim, oni mě bavili i díky skvěle zápletce, kombinující silné lidské drama s vzrušující, poctivou krimi linkou, která postupně graduje až do poměrně drsného finále, disponujícího přesvědčivými emocemi a napínavým rozuzlením, které se pak sice dalo dost očekávat, ale díky jeho zpracování to nakonec ve výsledku ani tak nevadilo. Hodně mě zde zaujala ještě i podmanivě potemnělá atmosféra daného prostředí a celková stylovost snímku, která byla dost syrová a v kombinaci postav, zápletky a prostředí více než vhodná. Jde zkrátka o film, který tedy určitě neosloví masy, je určený spíš pro publikum, které ocení kvalitnější typ podívané, podané ovšem v diváky vděčném zpracování, a to se povede vážně jen zřídka kdy. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama