Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 4

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (125)

balcazar 

všechny recenze uživatele

V úvode sa to tvárilo ako Za plotom, našťastie mal animák v ďalších minútach vlastný príbeh a nekopíroval. Pôvodne som mal pripravené tri hviezdy, ale to by som nebol sám so sebou spokojný. Postavičky celkom v pohode, aj príbeh a zápletka celkom ušli, humor ako kedy. Dosť to celé pokazil český dabing, na slovenský sa v animákoch pre mňa nechytá. Je možné, že ten humor však bol sám o sebe nič moc a dabing to len podčiarkol. Inak sa to pozrieť, samozrejme, dalo, no nepachtím po tom, aby som si to púšťal každý deň. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu velice pěkná, koukatelná a moje drcera v kině se na to dívala se zájmem a otevřenou pusou. Občas i vtipné. Druhá půlka byla však zbytečně natáhnutná, aby splnili povinnou hodinu a půl. Bohužel to začalo být díky tomu nudnější a člověk začal ztrácet pozornost. Jinak ale hezký příběh a perfektní grafika. 3* ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pokial chcete orieškové dobrodružstvo odporúčam Dobu ladovú. Aj keď tu je tých orieškov viac kvantita nepotvrdila kvalitu. Čo sa týka tohoto animáku, tak príbehom to moc neupúta, skôr postavami a miestami celkom vtipnými scénkami, inak to ničím moc neohúri. Animácie je v pohode, ale najviac do plusu to aj tak hádže skvelý slovenský dabing, bez ktorého by som klesol asi ešte o niečo nižšie. Inak ako jednohúbka sa to dá prežiť, vyložená nuda zas nehrozí. 50% - 2* ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Logika si zde dává těžkou dovolenou. Lupiči plánují vykrást banku tak, že koupí barák s oříšky naproti banky pak se tam prokopou udělají tam díru dynamitem a vymění prachy za pytle s oříšky (jak chtěly vyřešit tu díru je mě záhadou nemluvě o tom, že ten výbuch by probudil celé město) . Vede jich chlápek,kterého v nedávné době propustily z vězení a tam si našel kumpána na vykradení banky a ze staré party ještě přibral 2 kámoše. Do toho se namíchá jeden veverák, kterého vyhostily z parku jelikož ho zničil se svým tupým nemluvným kámošem krysou a parta zvířat z parku,která hledá obživu jo a abych nezapomněl jedna fena ještě. Celé to je takřka absolutně nevtipné (prdící svišťové pokusy o vtipy se slepým krtkem jakákoliv scéna s Greysonem čestná výjimka je souboj ptáka s veverkou na stěrači auta) a o originalitu to též nezastavilo kdo viděl Za Plotem (podobná zápletka krádež na začátku toho vozíku s ořechy je dokonce hodně podobné té z Za Plotem) Rattatouille (ta krysa je přesná kopie té z toho animáku) případně Angry Birds (podoba toho ptáka) může mít deja vu. 40 procent za píseň od Psy (bohužel bez textu jen zvuky) a za příběh a tu jednu vtipnou scénu . ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Veverčák Surly (hlas Will Arnett) zničí nedopatřením zvířátkům žijícím v parku veškeré zásoby jídla na zimu. Nedlouho poté je Surly komunitou vyhnán do města a nesmí se nikdy vrátit... K těm zajímavějším postavám patří nemluvný krysí kámoš Buddy, Krtek (břichomluvec Jeff Dunham) a Mýval (Liam Neeson). V závěrečných titulcích mile překvapil animovaný PSY, který zazpíval Gangnam Style. Ve filmu je také jedna mezititulková scéna, která se objeví i ve druhém díle a dočká se rozšíření. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)
  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama