Reklama

Reklama

Sejdeme se na Cibulce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2013, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka, Tereza Kostková, Aleš Háma, Vlasta Korec, Lumír Olšovský, Kamila Moučková, Eva Pilarová, Pavel Trávníček, Marie Retková, Václav Knop, Vladimír Hron, Kateřina Cajthamlová, Petra Janů (více)

Obsahy(1)

Zábavné setkání Aleše Cibulky a známých osobností, kteří se nebojí jeho nečekaných otázek. (TV Barrandov)

Recenze (79)

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Cibulko, podstatné je, zda se ve tvém případě bude jednat o rostlinu dvouletou, či, nedejpeytla, vytrvalou.V obou případech se obávám toho, že zřejmě nebudu asistovat u smrti tvého pořadu, ať už dříve, či později. Chňá, chňá, chňá... a chňá...Tvůj epileptický smích mi připomíná Douglase, když chcal své paní skrze lososa na grilu, hmmm... výmluvnější gájprájd jsem fakt ještě nežral a to na mém jazyku již přistálo kdejaké hovno, inu, někdy se zvědavost nevyplácí a nestojí za předčasné šediny, nejistou erekci a chuť zabíjet. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Viděno cca 7 dílů. Cibulka se sice snaží, ale moc mu to nejde. Jink celkem zajímavý pořad, který bohužel naráží na to, že to pořád ještě neumíme, tak jako v zahraničí ( a taky proto, že podobné pořady už dnes dělá opravdu každá třetí " celebrita " a je jich tu už docela dost ) Dal bych dejme tomu 2 takové kostrbaté hvězdičky, protože jsem to mněl několikrát jako kulisu při práci na PC a zas tak špatné to nebylo. ()

Reklama

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Nechápu zdejší hodnocení. Vlastně chápu, ona na csfd tolerance není zrovna nejčastější věc. Takže za mě je to příjemné, milé povídání. To, že Barrandov kopíruje řadu pořadů od jiných televizí a vytahuje pozapomenutné "hvězdy", je pravda, ale pořad je určen por starší diváky a ti jistě přivítají, když se někde objeví ti, které měli ráda a teď už k vidění nejsou. Sejdeme se na Cibulce ale kopírka není a když chce člověk pohodu a klid, může s jistotu zapnout tentopořead, to je taky pravda. Takže za mě zcela regulérně 3 hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas až tak moc mi tento pořad nevadil. Rozhodně jeden z těch trošku lepších (ne úplně tragických), ve kterých se Cibulka objevil a které moderoval. Hodně záleželo, koho si zrovna k sobě pozval, ale člověk se u toho i občas zasmál. Neviděl bych to tak úplně katastrofálně jak většina zdejších uživatelů. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je určen starší cílové skupině, kam patřím i já. Své pořady mají děti, milovníci hororů i intelektuálové, tak popřejme hodinku povídání i této věkové kategorii a neházejme pořad do odpadu. Komu se nelíbí, nemusí se na něj dívat, vždyť dneska je taková možnost výběru pořadů v televizi i na internetu, či na DVD. Trocha tolerance nezaškodí. Aleše Cibulku mám ráda, protože jako moderátor je srdečný, vtipný a pohotový a jako člověk je slušný a věčný optimista, který neuráží a neztrapňuje své hosty. Co se těch týče, tak si do pořadu zve především herce a zpěváky kdysi známé a populární, ale časem zapomenuté. Byl první, kdo znovu připomněl v životopisné knize Natašu Gollovou prvorepublikovou hvězdu, která dlouhé roky nebyla obsazována a Zdenku Sulanovou s podobným osudem. Jeho povídání je nenucené, přívětivé a zábavné. Jediné co by se mu dalo vytknout, je jeho příliš nevázaný smích. Nevím ale, není –li součástí jeho image, protože mne občas rozesměje právě tím. ()

Galerie (813)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení pořadu probíhalo v Divadle U Hasičů. (max21)

Reklama

Reklama