Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisté 1. oddělení jsou povoláni k případu vraždy ženy, která se příležitostně živila jako zlatnice. Krádež šperků zřejmě také byla motivem násilného činu. Pachatel použil hned několik vražedných mechanismů. Jako by si nevěděl rady, jak svou oběť usmrtit. Komu mohl stát lidský život za pár řetízků? Adélin citlivý přístup zásadně přispěje k vyřešení případu. (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se mi hodně líbilo a je znát, že jde o příběhy ze života, dobře zvolené pro převod do televizní podoby, protože přesně tady se nedá určit, kdo je kdo a tipovat si podezřelé, jako v těch komerčních blábolech, neb tady život zamakal trochu jinak. A líbilo se mi, že romská problematika zde není násilně učesaná. Ten konec dílu je pak fakt hodně smutný, když si člověk uvědomí, že tohle někdo fakt byl schopen udělat, a ještě se pak ohánět nějakými svými právy. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JO  příběh  dobrý  ,  jen  mi  začíná  lézt  na  nervy  ,  trochu ,  Kozák .  Často  řve .  Snad  to  takhle  nechodí ,  jinak by  to  bylo  brutááál .  A  KOREJS  jde  pomalu  do  formy .  Tož  dobrééé .  A  Sršenˇ   také  dobré .  Takže   * * * a půl * .  Jo   a  Elizaveta  solid  výkon  ,  no  a  občané  -  more  ,  jako  když  ze  života .  Solidně  lhali  až  do  konce .  Tedy   skoro  .  Těším  se  na  další  díly  jaké  budou  .  Zatím zduř . ()

Reklama

Pepi74 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže od začátku. V minulém díle Korejs podržtaška a tady najednou s Vetchošem kamarádi? Majka z Gurunu se při každé zmínce o dítěti hroutí protože ho nemá. Do toho zmatený děj kde se motá páté přes deváté a smysl to nedává. Pokud jsme se dívali všichni na něco jiného tak pardon ale tohle byla hrůza. Kvalitní nášlap do vékávéček! ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E.Maximová byla famózní. S O.Vetchým si zahrála v krimi-filmu na ČT už podruhé, v r.2017 (premiéra 1.dílu na ČT 1 byla 12.března 2017) hrála v 3-dílné kriminální minisérii Spravedlnost dceru kriminalisty, která zabila prominentního soudce. Jejího otce, který nejdřív zamete stopy vedoucí k jeho dceři, poté stojí v čele týmu,vyšetřující soudcovu smrt, hrál právě O.Vetchý .  *** Je s podivem, že v tomto dílu (jako vedlejší dějová linka) je také okrajově zmíněná cikánská-pardon,romská-kriminalita ... . Že by samozvaní "ochránci práv menšin"(etnických,sexuálních,muslimů, pro legalizaci eutanazie, pro legalizaci pedofilie+hebefilie+zoofilie a dalších neomarxistických zhovadilostí=svinstev) zaspali s hysterickou kampaní proti rasismu na obrazovce veřejnoprávní ČT ? Možná si toho - zatím - nevšimli .... :-) . ()

quido_zidle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzkaz pro budoucí autory českých filmových detektivek: Dřív než začnete, pusťte si tento seriál, ideálně všechny díly... Protože takhle nějak se to dělá - uvěřitelné, přehledné, s důrazem na mravenčí policajtskou práci a ne na české verze holywoodských akcí, s perfektně vybranými herci do všech (!) vedlejších rolí (třeba Maximová byla v tomto díle na podtrženou jedničku). Chyby to má (debilní postava "elitního vyšetřovatele" Vladyky..., parodie na státní zástupkyni v podobě Remundové a pár dalších), ale jako celek je tento počin vynikající a vždycky se těším na další díl. Btw. ta ženská mrcha dostala v reálu 17 let...Teď sedí 5, takže za 4 roky bude za slušné chování venku... Asi pudu blejt! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natočeno podle skutečného případu z roku 2014. Za brutální vraždu šperkařky v Praze dostala Martina Moláčková 17,5 roku vězení. K činu se nepřiznala. (sator)
  • Dům, kde došlo k vraždě, se nachází na adrese Škvorecká 1931/5 ve Strašnicích. (sator)

Reklama

Reklama