Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do pražských ulic se vrací vyřizování účtů mezi ruskojazyčnou mafií. Bohužel v rámci jejich boje přijde o život i zcela nevinný člověk. Mocní ve vedení mafiánských skupin jsou neúprosní a kdo nehraje podle jejich pravidel, musí z kola ven. Proniknout do těchto struktur vyžaduje vynikající úsudek, a ještě lepší kontakty. (Česká televize)

(více)

Recenze (62)

kacir 

všechny recenze uživatele

Videl som všetky časti a ani jednu nekomentoval, neohodnotil. Ale teraz mi to nedá... Všetko zhrnuté v jednom. Absolútne parádne herecké výkony, teda podľa mňa. Tam ja čo časť, nemám čo vytknúť, všetko som im veril. Výborná robota. Ale nepamätám si, že by som ostal tak nasratý a nevie ma to prejsť ako po zhliadnutí tejto časti... Akože tá pizda, ktorých je fakt momentálne teraz veľa v reále, čo si potrebujú dokazovať, ma srala už dávno.. Dramaturgia ide...Treba si uvedomiť, že je to príbeh, čiastočne podľa skutočných... Tí skurvenci v TV vedia ako zahrať s nervami.. A hrajú to tak, že si myslíme on bude ten zlý, (vieme všetci o kom hovorím) ale neverím..... ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozák to složil. A to na základě buzerace jeho šéfky, která ho neměla jak vyhodit, tak sloučila vraždy s krádežemi a bude výběrko na nového šéfíka. A slečna dcera Kozáková bydlí u taťky, ale její podnikání v bio eko gastru jaksi nějak nefunguje. A vedle toho si Armenci, nebo kdo to byl, vyřizují účty jak v devadesátkách, ale i oni se můžou splést a sejmout někoho jiného. ()

Reklama

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsmutnější je, že ta neskutečná kráva, nebude vymyšlená, protože tyhle "šéfky/šéfové" opravdu existují, není jich málo a mnozí z nás je známe. Ta Kozákova bezmoc je z obrazovky fyzicky cítit!! Nic proti Štěpánkovi, ale mohli Sokolovi v maskérně pár let přidat a šlo by to :-) Závěrečná scéna naprosto odbourávací! ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále Devadesátek v předposledním dílu P1O - za to jedna hvězda navíc. Dalo se to čekat, když byl Kozák tak sentimentální a na Tůmu zavzpomínal. Ovšem realizace opravdu potěšila, zejména ta závěrečná scéna z dálky přes okno, všeříkající a přitom beze slov. /// Samotný případ tentokrát poněkud zastínily šílenosti paní e-krávy ředitelky, kterou skvěle podala Lucie Štěpánková. Uff, co dodat, nejhorší je srážka s blbcem. Jen nechápu Kozáka, že si nestěžuje. Asi hrdost. Kde je doprčic Dušan? ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Korejs je zpět, opět velmi potěšil jeho nadhledem a souhrnou větou kde to teda je :-). Paráda. Příběh fungoval, herci hráli, setkání s Plíškem potěšilo. Co mě ale nebaví je válka s nadřízenou, je to káva s r, ale koukat na to mě nebaví. Chápu ale, že to je těžký boj a sám bych ho už dávno vzdal, s volem se nemá smysl hádat ... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Scéna, kdy Kozákova (Ondřej Vetchý) dcera Majda (Jindřiška Dudziaková) vykoukne z kuchyně do interiéru kavárny, byla poslední klapkou této série a celého seriálu vůbec. Došlo k tomu 1. března 2022 v podvečerních hodinách. Scéna se natáčela v reálné kavárně Hlína v Hybernské ulici, kterou v areálu zdejšího kampusu spoluzaložila a provozuje sestra spoluautora seriálu Jana Malindy. (fallrock)
  • Na epizodní roli se s tehdejším moderátorem České televize Jakubem Železným dohodli tvůrci spontánně během živého vysílání Událostí, komentářů (1990), kam byli pozváni jako hosté. V epizodě vystupuje v cameo roli moderátora. (fallrock)
  • Závěrečná němá scéna ze setkání Kozáka (Ondřej Vetchý) a kriminalistů Plíška (Bolek Polívka) s Tůmou (Petr Štěpánek) se natáčela v restauraci U Zpěváčků. Právě tato restaurace sehrála významnou roli v reálném případu, kdy se sem na toalety přiběhli umýt pachatelé potřísnění krví. Provozovatelka restaurace podezřelé zakrvácené papírové utěrky z toalety pro jistotu zajistila a předala policii. Následně z nich genetici zjistili DNA jednoho ze spolupachatelů. (fallrock)

Reklama

Reklama