Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Záchrana světa

  • USA Justice League: The Flashpoint Paradox
všechny plakáty
Trailer

V této napínavé adaptaci komiksu z roku 2011 cestuje Flash v čase s cílem napravit klíčové události v životě své rodiny. Jenže to způsobí řetězovou reakci a dojde k vytvoření katastrofální roztříštěné alternativní reality, ve které Liga spravedlivých nikdy nevznikla a Superman není k nalezení. Uprostřed nového světa pustošeného nelítostnou válkou Wonder Woman a Amazonek s Aquamanem a Atlanťany se Flash musí spojit s mnohem krutějším a násilničtějším Batmanem i vládním agentem Cyborgem, aby se společně pokusili obnovit Flashovu původní časovou linii. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

movieband 

všechny recenze uživatele

Spolu s JL: War je pro mě i Flashpoint paradox příjemným akčním překvapením. Dějově asi nejlepší dosavadní díly ze série Justice League. Oliva se v točení animáků vyzná a de mu to sakra dobře. Solidní scénář, podařená akce, drsný a sympatický Thomas Wayne spolu s Flashem staví tenhle animák na výsluní JL. 88% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nejlepší komixový animák, jaký jsem zatím viděl! Prostě nemám slov. Tentokrát se děj věnuje hlavně Flashovi. Vrátí se v čase zachránit svou matku a tím dá všechno do pohybu. Taky se tu utká se svým hlavním záporákem Profesorem Zoomem. Celý svět je vzhůru nohama. Objeví se tu skoro všechny DC postavy. Záporáci jsou hodní a klaďasové jsou zase zlí. Batmana dělá brucův otec Thomas a z jeho matky se stal Joker. A Superman je zase zavřený pod zemí. Škoda že v tom filmu nemá víc prostoru společně s Green Lanternem. A Aquaman s Wonder Woman chtějí zničit celý svět. Zní to dost šíleně, to se prostě musí vidět. ;) "Utíkej, Barry!" ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Jeden z nej superhrdinských animáků, co jsem kdy viděla, z těch od Marvelu se mu zatím vyrovná jenom seriál Avengers: Nejmocnější hrdinové světa. I ve srovnání s komiksovou předlohou (u nás vyšla až na podzim 2019) dopadl naprosto skvěle. Kéž by takhle povedené byly i současné hrané filmy z DCEU. Někde jsem četla, že místo druhé Ligy spravedlnosti a sólovky Flashe chtějí natočit právě hraný Flashpoint (ale těžko říct, jestli se toho filmu někdy dočkáme) tak snad se kromě přečtení předlohy aspoň jednou kouknou na tohle. 9/10 ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Headshot tady, uříznutá ruka támhle .. takhle vaše miláčky z cereálií Nestlé určitě neznáte. Bylo by to perfektní, nebýt té otravné Narutovské animace, tak či tak - Flash je borec, Hal Jordan za pět minut stihl hláškovat líp, než během jednoho celovečerního filmu, Wonder Woman je fucking hot, když se zlobí, Aquaman doesn't suck anymore, Superman hubennější než já, Batman drsnější než Clint Eastwood a kupa dalších drsňáků, jak jste je ještě nikdy neviděli. Tahle comicsárna stojí za to!) 4* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Opět střetáváme Ligu spravedlnosti v paralelní časové ose (to už to v DC vážně jinak neumí?), která se odštěpila po vymazání Flashe z minulosti. Což vedlo k opravdu drsně temné přítomnosti na pokraji 3. světové, s Evropou zničenou konfliktem Amazonek a vodní říše. Mrtvých jsou milióny, schytá to i většina "metalidí", protože zajímavý scénář si nemusel brát servítky - a také konečně prezentoval Flashe jako schopného a zásadního superhrdinu. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (6)

  • Film je založen na komiksové sáze od DC Comics "Flashpoint" z roku 2011, kterou napsali Geoff Jones a Andy Kubert. (Shadowspark)
  • Jedná se o první animovaný film o Justice League, kde se neobjeví Martian Mannhunter. (jh666)

Reklama

Reklama