Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Slabý děj je zde vykompenzován zničeném čtvrtiny města, což je zde oproti dřívějším Justice League filmů velký propad. Jedná se o kompletní restart série, kde se mnoho hrdinů nezná či zná se jen, že o sobě slyšeli, výjimku tvoří Green Lantern a Flash, ty se znají z dřívějška. Některé postavy dostaly novou vizáž nebo nový oblek či se nakouslo i emocionální souznění. Je zde ukázán vznik Cyborga a jeho připojení k "partě" spolu se Shazamen (dorazili později). A Wonder Woman tu často máchá mečem i před běžnými lidmi. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Fajn animák, kde konečne nejde o klasickú ligovú tímovku. Teda žiadne: Ja som Batman a toto je môj tím a zachránime svet. Všetci hrdinovia sa samozrejme stretnú a rozpútajú divokú akciu, ale celé skladanie Ligy je za pochodu a sprevádzané vzájomnými šarvátkami. Wonder Woman ma prvý krát presvedčila, že jej postava by bola použiteľná aj do moderného hraného filmu... ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

V podstatě jedna dlouhá akční scéna, která ale nezačne nudit. Všichni hrdinové dostanou dostatek prostoru (má oblíbená Wonder Woman si pořádně zařádí), rýpání mezi postavami funguje, akce je dynamická, ale přehledná, jsem v podstatě spokojen. Přikláním se k názoru, že Flashpoint Paradox byl o něco lepší (hlavně po dějové stránce), ale i tak jde o hodně slušný animáč. 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je v podstatě převyprávění prvního příběhu z komiksové série "Justice League", který vytvořili Geoff Johns a Jim Lee. Skoro se mi chce říct, že to je celé. Jsou zde známí supehrdinové, je to akční, ale vlastně to není nic jiného než DC variace na "Avengers". Nebaví mě tyhle filmy, je to pro skalní fanoušky a já jím očividně nejsem. Jenže ono to nevyniká ani filmově. Takový "Lego: Batman" je o třídu lepší a hlavně zábavnější. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět skvělý DC animák, který vlastně celou Justice League teprve představuje, takže je dobrý na seznámení třeba s Cyborgem, který tak známý není. Stojí zda tedy původní členové ligy spravedlivých, tak jak jsou nejznámější a čelí rovnou samotnému Darkseidovi, který by se měl brzy představit i v celovečeráku. Opět si musím postesknout, kéž by Marvel dělal taky tak dobrý animáky, jelikož Hulkem na neznámé planetě jejich dobrá tvorba končí, kdežto DC video-filmům celkem s přehledem, co se týče komiksů, vládne a dokázali to i tentokrát...75% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • V produkci DC Animated většinou propůjčuje Supermanovi hlas George Newbern, zde však namluvil postavu Steva Trevora. (Caszidy)
  • Cyborg je spíše znám jako zakládající člen Teen Titans v předchozím universu. Naproti tomu v komiksu "New 52" je zakládajícím členem Justice League a nahradil tak Martian Manhuntera, který byl sedmým zakládajícím členem v předchozím příběhu o vzniku Ligy spravedlivých. (Caszidy)

Reklama

Reklama