Reklama

Reklama

Detektiv z Hongkongu

  • USA Skiptrace (více)
Trailer 1

Policejní detektiv Bennie Chan (Jackie Chan) dostal náročný úkol. Musí vystopovat a dopadnout amerického hazardního hráče Connora Wattse (Johnny Knoxville), který v Hongkongu dluží téměř každému, na koho se podívá. Bláznivý sled událostí z této nesourodé dvojice nakonec učiní spojence, kteří se rozhodnou zúčtovat s jedním z nejmocnějších čínských zločinců - Matadorem. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický „J.CH.“ film, ktorý však teraz je bez väčšej fantázii. V podstate každý jeho element je akoby prevzatý z predchádzajúcich podobných filmov. Herecké duo J. Chan a J. Knoxville dáva len priemerný výkon, J. Knoxville nebol najlepšou voľbou na túto rolu. Veľká gratulácia však patrí. J. Chan, ktorý ešte aj v takom veku dokáže fantastické akrobatické kúsky (a mimochodom, vôbec by som nepovedal, že už vstúpil do vekovej kategórii „VI“). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jackieho Chana jsem sledoval a měl velmi rád v době, kdy jeho akčňáky frčely, potom jsem však začal objevovat Asii ( Jížní. Koreu, Thajsko, Hongkong, Indonésii) a přišli hold lepší borci s lepší akcí. Jackie měl vždy akční scény kombinované s humorem a dnes mi to už příliš nesedí, po množství drsných, násilných a surových soubojích, které jsem zhlédl působí Jackieho akce infantilně a nezáživně, což jde mimo mě. Koukat se na Skiptrace dá v pohodě, občas se člověk pousměje, co se týká příběhu a akce, tam spokojený nejsem. Čistý průměr. 50% ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Táhne se to chvílemi jak smrad, občas to působí jako turistický průvodce po krásách Ruska, Mongolska a Číny, některé vtípky jsou zcela mimo mísu, samotný příběh mi přišel poněkud zmatený (kdo je kdo, proč, oč komu jde) a taky je patrné, že se Jackie šetří, jak to jde. Ale na druhou stranu, když překousnu ten zbytečný a zmatečný mnohonásobný úvod, následuje akce za akcí a některé vážně vtipné scény (matrjošky, velikost podprsenky, bahno, musíte zazpívat apod.), takže jsem se docela bavil. A nakonec i ten filmový průvodce krajinou a místními zvyky nebyl tak špatný, ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jackieho mám rád už od ranných let a tak jsem rád za každý jeho kousek. Skiptrace je z řady dalších, které sice nejsou bůhvíják drsné a choreograficky vyšperkované, ale jejich sledování Vás nenudí a u filmu se dá i celkem pobavit. Knoxville je pohodář a chemie s Chanem mu sedí. Já byl spokojený a 3* tomuto filmu úplně stačí. Na čtvrtou bych potřeboval ještě trošku lepší příběh a lepší fighty. ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Jackie skoro v důchodovym věku stále válí... i když je vidět, jak už ho choreografové trochu šetří. Je to příjemná jednohubka s pár povedenými scénami (matrjošky, zpívající Chan) a jednou velkou reklamou na Čínu. Střihači ale stříhali trošku moc a rychle, viz. cesta z Ruska do Hong Kongu. Podruhý vidět není třeba. Slabší 3*. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (8)

  • U závěrečných titulků běží nepovedené záběry a scény z natáčení. (Matej.Krajci)
  • Akční choreografii na filmu dělal Wu Gang. (Rominator)

Související novinky

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

Stifler jako další ukecaný kámoš Jackieho Chana

24.10.2013

Neříkal Jackie Chan něco o tom, že končí s akčními filmy? Každopádně to dlouho neplatilo. Už v lednu začne natáčet akční dobrodružnou komedii Skiptrace, ve které se určitě nevyhne pokusům o… (více)

Reklama

Reklama