Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

Domis93 

všechny recenze uživatele

Film jako takovej moc komediální není, ale postava manželky je úplně fascinující a to, jak ji Katherine zahrála...super...celkově herecké výkony ve filmu byly super, prostředí fajn, zápletka bez řešení manželky je vcelku reálná....dala bych tomu 3 hvězdičky, ale za to, jak to Katherine zvládla dávám jednu extra ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Má to byť komédia, no ja som sa ani raz nezasmiala. Od podobných filmov ako napr. Keeping Mum to má ďaleko, po všetkých stránkach (teda až na telá Katherine a Jordany). Naivný bojazlivý mužský alias chodiaci penis bez mozgu a gulí a manželka, ktorá za neho musí upratať neporiadok, ktorý napáchal. SPOILER: koniec nedáva zmysel. Má gule zabiť svoju manželku, -ktorá mu pomáhala-, ale nemá gule na to, aby sa postaral o to, čo napáchal? Fakt logika nevďačného manželíka robiaceho zo seba obeť. ()

Reklama

Don Maty 

všechny recenze uživatele

Najhorší na celom filme je ten retardovaný úsmev toho pána, ktorým hrá každú emóciu. Strach? Retardovaný úsmev. Radosť? Retardovaný úsmev. Neviem čo tvorcovia berú, aké drogy. Možno berú ruského Krokodíla a toto vzniklo len náhodou pri záchvate trasu na zemi. Neviem ale vidieť to už nepotrebujem...2 ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který mě od začátku do konce nepřestával uvádět v údiv. Tak nějak jsem to prostě nečekal. Svým způsobem to bylo zajímavé a napínavé, ačkoli žádný zázrak kvůli kterému bych to chtěl vidět znovu se nekonal. Mám ale rád špatné konce, protože to je život, ne zkurveně růžovej Hollywood - jak nám Američané tak rádi ukazují svět. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku ucházející temná komedie, která by přeci jen mohla být krapet temnější a co se týče humoru i zábavnější. Příběh se přísně drží rodinné až romantické atmosféry, byť postupně se měnící v šílenosti až psycho. A tak tedy vlivem těchto faktů snímek neobsahuje nic napínavého, akčního či thrillerového. Katherine Heigl sehrála uťápnutou manželku, řídící život rodiny dle rozvrhu, dobře, i když po charakterní stránce toho zase až tak moc na předvádění neměla. To se naopak nedá říci o Patricku Wilsonovi, který se tu ve své roli manžela mohl doslova vyřádit. Celkově tedy tomu chybí určitá jiskra a poutavost. Na lehčí nenáročnou zábavu je snímek však velice vhodný. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)
  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)

Reklama

Reklama