Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z malého městečka se za tajemných okolností ztrácejí lidé. Svědci tvrdí, že na vlastní oči viděli ducha žraloka, který se vždy objevuje tam, kde se nachází voda. (LIVINGDEAD)

Recenze (64)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto bolo niečo nenormálne !!!! Ešte slabšie nápady, ešte horší herci, ešte viac CGi ktoré vyzerá vždy zle ale oni ho tam musia natlačiť čo najviac a až príliš zlý príbeh sa ktorým stojí opäť Syfy. Partia Redneck rybárov vážne zraní žraloka. polomŕtvy dopláva do jaskyne a tam zomrie. Jaskyňa je prekliata a tak vráti ducha žraloka späť na svet. Ten sa ocitá späť na zemi vo forme ektoplazmi ktorá sa vie dostať všade kde je voda. Takže nechýbajú brutálnosti ako sa partia detí hrá pri hydrante a s vody čo strieka ich Ghost shark rozseká na kúsky, Chlapík sa napije vody a Ghost shark ho roztrhne na polovicu. Táto snímka má najsmiešnejšie vraždy aké som zatiaľ v kinematografií videl , nával smiechu prichádza v každý moment (prepáč Braindead) Keď nechám tieto hovadiny byť celé to je jedno veľké klišé alá asylum... Drsný policajt, pijan ktorý vie o čom je reč, hrozné interiéri ešte horšie exteriéri atď... ale sranda to je to sa musí nechať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná věc tohhelncto. Vlastně je to agitka Svazu ochránců žraloků, aby se tyhle zvířata nezabíjely, protože pak se vrátěj jako žraločí strašidla a můžou tak bejt prakticky všude, kde je voda. Tak třeba v bazéně, ve vaně, v kýbli, v záchodě a daj se i vypít. Tohle musel vymyslet někdo, komu to hulení dává vážně zabrat. :D 10% ()

Reklama

michalle9 

všechny recenze uživatele

Po přepínání kanálů kdy jsem se ''zasekl'' na žraloku zabijákovi jsem jako první scénu viděl tu na policejní stanici kdy žralok ''vyleze'' z toho strážníka a potom se rozplyne... Prostě co to sakra? :D naprostá slátanina která si ale ani na nic víc nehraje... Od filmu který se jmenuje Duch žraloka se taky nedá nic víc čekat... ()

numan

všechny recenze uživatele

A pak že zvířata nemají duši!!! Strhující akční film a jedna z mnoha variací na Špilberkovy Žuby (neboli Jaws) vskutku stojí za shlédnutí. Běsnící duch paryby útočí na nic netušící oběti nejen ze soukromého bazénu, ale dokonce i z vany, z hajzlu, z hydrantu nebo i z kýblu se saponátem!!! Senzační dílo dotváří k naprosté dokonalosti český dabing, v němž o5 čtyřicátníci mluví adolescenty a též v něm excelují samé neznámé neoposlouchané hlasy, které vůbec neslyšíte v každém druhém filmu a seriálu - Vojtěch Hájek (latinoameričan), Jan Maxián (černoch) nebo Michal Jagelka (dvoumetrákový chlapeček). Sice to není až tak boží komédie jako http://www.csfd.cz/film/343017-zralokonado/, ale i tak.... morda! Hvězdičkováním odmítám hodnotit, protože sice vím, že je to strašlivá sračka, ale moc jsem se u ní pobavil. B-)))) ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrej, ale to je tak všechno. Naprosto šílená záležitost ve které duch žraloka vraždí všechno co se hne i z kapičky vody. Korunu tomu nasazují postavy, skupinu tak příšerných postav jsem ještě neviděl a král příšernosti byl ten tlusťoch, no to bylo opravdu příšerný. Další katastrofa od SYFY. Nebrat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Thomas Vitale, jeden z šéfů televize SyFy, řekl, že myšlenka o vraždícím žraločím duchu pochází od jeho sedmileté dcery. (JP84)
  • Původně byl vybrán tehdejší hlavní trenér fotbalistů LSU Les Miles, avšak musel odstoupit kvůli konfliktům v rozvrhu. (Johnny.ARN)
  • Mladík v myčce, který ukradl červeného Mustanga, má při mytí čelního skla bikinami otevřené okénko na straně řidiče, ale v dalším záběru je hned zavřené. To se stane vícekrát. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama