Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Krimi

Recenze (2 133)

plakát

Neposkvrněná (2024) 

Naprosto pohodová podívaná s jeptiška. Dočkáme se i pár krvavých scén a ani atmosféra není vůbec špatná. Celkově se mi to líbilo a závěrečná dvacetiminutovka, stojí opravdu za to.

plakát

Becky je zpět (2023) 

Ale jo, na odreagování naprosto dostačující a člověk se u toho i pobaví.

plakát

Sting (2024) 

Celkem povedené pavoučí hrátky tentokrát z vesmíru. V každém případě se jedná o solidní zábavu, i když se dalo ještě přitlačit i když několik scén i přesto stojí za to. V každém případě se u toho nikdo nebude nudit i když se nikdo ani strachy nepodělá. Za mě pohodová podívaná, která by neměla nikoho urazit.

plakát

Havěť (2023) 

No tak tohle byl sakra fičák, za poslední dobu rozhodně jeden z nejlepších eko hororů a co se týče pavouků jak naprostý luxus. Pavouci vypadají opravdu slušně, má to slušnou atmosféru, místy slušně na trhání vlasů a kousání nehtů, škoda jen nesymetrických postav, ty jsou největší slabinou filmu. V každým případě luxusní podívaná a pro toho kdo se bojí pavouků, tak hotové peklo. Znovuoživení eko hororů je tu a to krutopřísný

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Za mě hodně velká paráda, bavilo mě to od začátku do konce. Ta část odehrávající se v Číně, to byl docela nářez. Za nějakou dobu rozhodně povedené sci-fi.

plakát

La niña de la comunión (2023) 

Co naplat Španělové prostě ty duchařiny umějí a hlavně se s tím moc neserou a postavám dávají slušný kotel. Kvalitou to těžce převyšuje své americké kolegy minimálně o třídu. Jo mělo to prostě koule a ten závěr, to byl opravdu nášup a to se prostě musí ocenit.

plakát

Uchvácení krále (2024) (seriál) 

Nemůžu si pomoct, ale tyhle korejský seroše jsou prostě super a tady se dočkáme i šťastného konce. Super podívaná.

plakát

V temnotách (2022) 

Parádní atmosferická survivar podivaná, která rozhodně nenudí a je opravdu parádně natočená. I když se na konec ukáže, že nejde jen o pravěkou naháněnou s monstrem a konec je opravdu nečekaný. Dočkáme se i pár dobrých gore lahůdek. V podstatě si není na co stěžovat a jako řešit jak vypadali pralidi opravdu nemá smysl. Za mě spokojenost a letos co se týče hororu, tak asi nejlepší zářez.

plakát

Uteč (2017) 

Závěrečná půlhodina byla fajn.

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Ostře sledované UFO (2024) (epizoda) 

Naprosto promarněná příležitost, mohlo tu vzniknout něco podobného Aktům X či Faktoru PSÍ, taková akta X komunistického režimu a místo toho tu máme zase takovou zhovadilost. Naprosto to zabili. U nás prostě nejsou schopni natočit nic pořádného i když mají k dispozici takový materiál, jako mají v tomto případě. No nic, dám šanci ještě druhému dílu a pokud nedojde k rapidnímu zlepšení, tak končím.