Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (141)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas jeden z ďalších pokusov o Found Footage,ktorý nielen ničím neprekvapí ale ani neukáže nič nového.Nemusím tu ani rozpisovať na aký film sa tento podobá,to každý pochopí.Asi dve scény mali aj atmosféru ale to asi bolo tak všetko,čo tento film dokázal.Niektorých momentoch to bolo efektné a aj lakačky boli pár krát na tom správnom mieste.Kamera po vaččinu filmu bola roztrasená a niekedy som ani nevidel čo sa tam deje.A to finále nesie v sebe chaotickosť a organizovaný bordel. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $15,821,461Tržby Celosvetovo $32,705,731Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ďalšia roztrasená z domáceho videa ukuchtená suchopárnosť a lá paranormal activity, fakt des tieto trendové horrory?!! /15%/ ()

Reklama

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je za finále, které se neslo přesně v tom efektivním duchu jaký mám rád, ale jinak je 79minut před tím nudným a hodně řídkým recyklátem hodně řídkých recyklátů. Kdo nic nečeká, dostane porci Paranormal Activity. Kdo čeká alespoň trochu jako já, udělá si u toho alespoň dobrou večeři. Jednou dvakrát proč ne, ale recyklovat PA pořád dokola, to už je ubohost. Kdy na to ti lidi přestanou chodit, aby se to přestalo pořád dokola točit? ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na atraktívnu a vtipne hororovo ladenú kampaň na tento film, ktorá bola spravená v uliciach medzi ľudmi a ich preľaknutými reakciami (viď. video v mojom denníčku: http://www.csfd.cz/uzivatel/98021-eccehommo/denicek/strana-3/) som očákával, že zrodením diabla snímok nebude končiť, ale práve naopak bude jeho začiatkom. Takto sa z Devil´s Due stal len pomaly sa rozbiehajúci a pozvoľne atmosféru naberajúci film, ktorý v prvej tretine len pramálo dokáže zaujať a až posledná sekvencia vzbudí záujem (pričom nie je záruka, že vás práve tento spôsob chytí, že nebudete mať pocit prefláknutosti ale i prehnanosti zo scén). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý ´found footage´ a téma o zrodu Antikrista. Jako obvykle je použita již delší dobu zavedená šablona, takže nelze očekávat nic překvapivého. Po dějové stránce si mladý pár užívá líbánky, kdy navštíví i starou ženu čtoucí z ruky, která vyděsí proroctvím o čekající smrti. A od této chvíle se kolovrátek pomalu začíná roztáčet a to až do grandiózního finále. Zpočátku je použita vize domácího videa, ale později záběry střídají kamery všude možně ukryté, což vyznívá poněkud podivně. To byli opravdu tak paranoidní a nebo měli skutečně strach ze zlodějů? Tempo je na domácí video přirozené, děj jednoduchý a pro hororové veterány velmi dobře známý. A tak něco může přinést snad jen nové hororama neodkojené generaci. Doporučuji původní znění, neboť český dabing opět prasí co může. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení začalo v březnu 2013 pěti dny v Dominikánské republice a poté v New Orleans. (koval45)
  • Tvůrci k filmu přistupovali raději jako k mixu děsivého thrilleru a znepokojivé romance než k hororu. (Hal_Moore)
  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama