Reklama

Reklama

Noc hrůzy 2

  • USA Fright Night 2 (více)

Obsahy(1)

Američan Charley studuje v Rumunsku historii umění. Brzy zjistí, že jeho nová sexy profesorka Gerri je ve skutečnosti stovky let stará upírka. A co víc - Gerri se chystá zabít Charleyho bývalou přítelkyni během obětního rituálu. Ve dne je Gerri Dandridgeová sexy profesorkou, v noci se z ní stává skutečný upír s neukojitelnou žízní po lidské krvi. Skupinka středoškoláků, která přijíždí do Rumunska studovat historii umění, se ocitá ve spárech Gerriiných tužeb a teroru. Charley musí společně se "zlým" Edem zastavit Gerriiny plány - ta se chystá za úplňku koupat v panenské krvi. Krev, na niž má Gerri spadeno, ne náhodou patří bývalé Charleyho přítelkyni Amy. Za pomoci Petera Vincenta z upírské reality show se Charley pouští do nebezpečné akce, na jejímž konci snad Amy uchrání od krutosti, ze které ani smrt není vysvobozením. (HBO Europe)

(více)

Recenze (47)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rumunský výlet naprieč upírimi (po)chúťkami vyšiel snáď ešte lepšie, ako predchodca z roku 2011. Začínajúc, ako tuctový teen horor, končiac atypicky temným až depresívnym, násilným finále. Povedzme si, množstvo béčok skončilo očakávane katastroficky, tento skončil neočakávane skvele. P.S. ,,Pán Jakubisko, keby ste boli natočili príbeh o Bátoričke aspoň takto krvavo a zábavne, dalo by sa na ten váš ´´magnum opus´´ ( škoda, že len umelecký ) prepadák aj pozerať,,. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Režisér a scenárista Tom Holland natočil v roku 1985 snímok "Hrôzostrašná noc" (Fright Night). Bola to perfektná, zábavná vamp horrorová jazda. Zamiloval som si tento titul. V roku 1988 bolo vyprodukované jeho voľné pokračovanie. Už to nebola taká pecka ako prvá časť, ale aj tak sa mi to hodne páčilo. Remake pôvodného filmu bol natočený v roku 2011. Pozrel som si ho a bol som spokojný. Bolo to vcelku fajn. Preto som sa rozhodol, že si pustím aj prerábku druhej časti, ktorá sa objavila v 2013. Tá ma však úplne sklamala. Bola to strata času. Lacný nezmysel, nonsens, nuda, hlúposť. * ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších upírských hovadin vůbec, snažící se přitáhnout diváka na docela osvědčenou značku Fright Night. S tou ovšem nemá vůbec nic společného. Američané oprášili ubohou hraběnku Bathoryovou, naroubovali jí na Draculu, sjednali několik Rumunů, kteří by neuspěli ani jako ochotníci a neštěstí bylo na světě. Tenhle film nemá vůbec nic, kromě umělých nasazovacích zubů. Strašný! ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*RUMUNSKÉ HRADY A ZÁMKY* Colin Farrell ako hlavný "cucák" v jednotke spôsoboval rešpekt, Jaime Murray v dvojke zase túžbu; keby že sa mám teda rozhodnúť, ňou by som si krk nechal požužlať radšej. Otváracia scéna filmu je natočená zručne a vyvoláva klamlivé pocity viery, že film nebude stratou času - no potom sa tam objavujú tínedžeri. A do konca filmu už neodídu. Len tak mimochodom, postava 'Evil' Ed Batesa je jednou z najiritujúcejších, aké som kedy videl (asi si začnem viesť osobný rebríček Most Annoying Movie Characters). Prvá polovica má (s privretými očami) spád a element napätia/očakávania, ale potom už je to len doslova jazda trápností, prameniaca z nešikovného pokusu dej odľahčiť a zakomponovať doň prvky humoru. Verdikt v 1 vete: Ak nie ste upír žijúci večne, nestrácajte pozeraním čas. 02.10.13 ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mi tenhle kus zcela unikal a nebýt jednoho nejmenovaného serveru, do dneška ani nevím, že existuje... A nic bych nepřišel... Levný, hloupý, bez jakékoliv atmosféry, v Rumunských kulisách se odehrávající příběh o Alžbětě Bathoryové, která je vlastě Drákulou, nemá se skvělou předlohou z osmdesátých let prakticky nic společného a jenom uboze parazituje na kultovní značce Fright Night, stejně jako o dva roky starší a stejně nepovedený kus s Colinem Farrellem... Naprostá ztráta času... ()

Galerie (9)

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama