Reklama

Reklama

Máma

(seriál)
Ukázka z filmu 61
USA, (2013–2021), 60 h 24 min (Minutáž: 19–22 min)

Hrají:

Anna Faris, Allison Janney, Mimi Kennedy, Beth Hall, Jaime Pressly, Matt Jones, William Fichtner, Sadie Calvano, Spencer Daniels, Nate Corddry, French Stewart (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(170)

Christy chtěla být v mládí psycholožkou, jenže teď si jako matka samoživitelka vydělává na živobytí jako číšnice v restauraci. Především se ale potýká se závislostí na alkoholu. Sice už je pár měsíců střízlivá, ale podle jejích vlastních slov to byla nejhorší doba jejího života. Navíc není jedinou problémovou osobou ve své rodině... (TV Nova)

(více)

Videa (114)

Ukázka z filmu 61

Recenze (101)

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů všech dob. Miluju všechny postavy, hlavně Christy a Bonnie. Anna Faris i Allison Janney hrají skvěle, úžasně připravený příběh. Třešničku tomu všemu dodává, že i přesto, že jde o komediální seriál, najdou se zde také velice smutné i dramatičtější scény. Za mě jednoznačně 100% ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tento seriál eviduji mnoho let jeho neustálým opakováním v televizy. I tak jsem jej "z nouze" začal občas sledovat až letos a opravdu to není něco extra. V každém díle se člověk občas pousměje, ale mnohdy i nevěřícně kouká co že jako má být ten vtip. herecké obsazení za mne též nevystupuje z šedivého průměru. Celkově to na víc jak 2z5 věru není. ()

Reklama

BaHa 

všechny recenze uživatele

Nikdo, kdo hodnotí pod čtyři hvězdy se nedostal přes prvních pět epizod. Po pilotu a prvních dílech jsem taky hodnotila nízko, ale naštěstí jsem tomu dala šanci, hlavně kvůli puncu Chucka Lorre a vyplatilo se. Skvělý humor, který momentálně nenajdete v žádném z vysílaných sitcomů, obsazení, které vám přiroste k srdci. Za mě se začátkem třetí série za pět. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle sitcom mě nikdy nepřestává bavit. Když jsem na něj poprvé narazila, nečekala jsem, že mě až natolik pohltí. Anna Faris a Allison Janney jsou prostě ta nejlepší kombinace, která kdy mohla vzniknout. Občas nevím kdo z nich je vtipnější, ale rozhodně vím že sarkastická, občas nezodpovědná a věčně podrážděná Bonnie je člověk, s kterým bych se chtěla znát osobně. Christy je zase naopak ta zodpovědnější, ulítlejší, milující a tak trochu naivní. Lépe už se to spojit ani nemohlo. U sitcomů jako je zrovna tenhle si občas říkám, jak je vůbec možné perlit v každé minutě a ještě při tom zůstat originální. Humor je zde na jedničku. Za mě 100%. Tohle je prostě jeden z nejlepších sitcomů, který kdy kdo mohl vymyslet (teda aspoň pro mě). ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ktovie prečo ste to tak hrozne zvozili. Ja som videl svižný, vtipný sitkom s originálnymi postavami. Tentokrát sa môj obľúbený tvorca Chuck Lorre zameral na závislých alkoholikov a feťakov a dodal im charizmu, šarm a takisto sexepíl. Taktiež oceňujem, že sa konečne niekto pozrel na príbeh týchto abstinentov aj z tej druhej, humornej stránky, pretože doposiaľ sme čo sa tejto témy týka videli len samé drámy typu Requiem za sen. Posledná séria bez hlavnej postavy ma spočiatku odrádzala, ale napokon to dopadlo dobre. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (21)

  • Jedná se o 100. epizodu seriálu. (SONY_)

Reklama

Reklama