Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (347)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jenom retard může označit Arnoldův výkon za herectví, či dokonce první herecký výkon.Ty měl Arnold asi čtyři a to např. ve filmech Pravdivé lži či Konec světa, tady ten depresivní kukuč, občasnou kapku slzy a zadumčivý pohled do kamery by zvládl každý vysloužilý akční hrdina s pupíkem, plnovousem a flanelce, to ale neznamená, že si to Arnold celé neodchodil a neodprodukoval se ctí, naopak.Totálně depresivní beznaděj s podmanivým soundtrackem, šedivým filtrem na kameře a třemi hororovými scénami, které zamrazily, plus malá postapokaliptická třešnička na dortu hned na začátku filmu.Na to, jak je to pomalé a pro někoho nudné to umí nějakým způsobem chytnou za srdce a jediný důvod ke shlédnutí pro 90% diváků je Arnie.Pokud se Arnold objeví ještě v nějakém dramatu budiž, ale tenkrát prosím v roli otce/lamače kostí, protože tuhle neakční taškařici už nikdy znovu nepřežije.Hawk, dofotroval jsem.60%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ten kdo čekal akci s hordou zombíků, kteří se chtějí vydat na mozkobraní bude určitě zklamaný. Já jsem tušil jaké to bude a bylo to přesně takové a lépe to snad ani dopadnout nemohlo. Né všechno musí dopadnout dobře. Klidné drama s hororovými prvky s pěknou atmosférou a suprově pasující hudbou. Herci se s tím poprali opravdu dobře. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čistá depresívna, melancholická a smutná pocitovka, ktorá s hororom súvisí len okrajovo, ale čakal som to. U mňa fajn, lebo účel to splnilo - po skončení filmu som bol smutný. Nie je to síce to, čo v hororoch vyhľadávam, pretože pomalé tempo mi síce nevadí, ale radšej by som bol, keby bola tá celková pochmúrna nálada aspoň občas osviežená nejakými akčnejšími pasážami (napríklad nájazdmi zombíkov), no veľa sa tam toho nenašlo. Čistá rodinná dráma. Ale ako dráma to funguje. S postavami sa súcitiť dá, je to pekne nakrútené a hudba už asi pôsobivejšia byť nemohla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem žádný Arnieho velkolepý návrat k hororovému žánru, protože co si budeme nalhávat, svá nejlepší léta má už za sebou a do režisérského křesla usedl zelenáč Henry Hobson (který měl na svém kontě jeden krátkometrážní kousek), ale v konečném součtu to nedopadlo zas až tak zle. Docela se tomu divím, protože zombie tématiku vůbec nemusím, ovšem toto hororové drama mělo něco do sebe. Snad právě kvůli domu, že zombie jsou zde odsunuty stranou a jednoduchý příběh vsadil hlavně na své dramatické pojetí. Ponurá a místy až lehce depresivní atmosféra sebou přinesla i slušné herecké výkony obou hlavních protagonistů, kteří z toho dokázali vytěžit maximum. Ti jenž očekávali akcí nabitý film plný soubojů a přehlídku speciálních efektů a gore scén budou asi hodně zklamáni, ovšem pokud nejste zrovna moc nároční a „rodinné dramata“ vám nejsou cizí, by v Maggie mohli najít určité zalíbení. Ono taky sledovat hodinu a půl srdceryvného loučení a přijmutí neodvratného konce není pro každého. Tempo příběhu je totiž až na několik výjimek opravdu pomalé. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

[OBSAHUJE SPOILERY] Hrdinka umírá na rakovinu, pardon, na zombifikaci a u toho nad ní v roli jejího otce mužně slzí Arnold, většinou v záběrech, které zoufalou (a o to marnější) snahou dojmout cpou diváka do sentimentálního odšťavňovače, vše nasnímáno řádně artózní kamerou. Film vlastně postrádá jakýkoli děj a ještě ke všemu působí jako puritánská nalejvárna na téma Předmanželský sex je špatný, něco chytíte a umřete a Doktoři jsou bezcitné zrůdy. What does the fox say? - Íííííííííííííííííííííííí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) má celou dobu ve filmu brokovnici, kterou doma odkládá na krbu. Když ale přijde scéna s liškou, kdy jde Maggie (Abigail Breslin) do domu pro brokovnici a vyjde za liškou do lesa, má místo brokovnice úplně jinou zbraň. (Jardinnn)
  • Film byl stažen z filmového festivalu v Torontu na žádost studia Lionsgate, které se ujalo distribuce filmu v USA. (JORDY)
  • Najlacnejší film, v akom sa objavil Arnold Schwarzenegger, za posledných 30 rokov. (Marceloo)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama