Reklama

Reklama

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (Cinemart)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Od chvíle, kdy zbrojní magnáti disponují větším kapitálem než státní rozpočty, to se světovým mírem směřuje do kopru. Protentokrát je tady naštěstí kulhavý veterán Brian, který pro dvě smutné oči dokáže i satelit roztočit, ale kdo nás zachrání příště? Asi nikdo a tak si užívejme prvoligové obsazení, ukecaného nemluvu Woodyho, jedinečně nadávajícího generála Dixona či nekontrolovaně přeslazený konec. Není to sice žádný havajský zázrak, ale já jsem v tom pohodový průměr celkem bez potíží našel. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přiznám, že ze začátku jsem se ve filmu docela ztrácel a scénář potvrzoval to, co tvrdí i zdejší komentáře + jsem měl pocit, že v prvních 30 minutách Emma Stone děsně přehrává. Ale pak si to najednou sedlo a začalo to fungovat - pravda, především díky povětšinou parádním hereckým výkonům a několika dojímavým momentům. Škoda, že z té Havaje tam toho nebylo víc. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

To je tak, když člověk hledá nenáročnou a příjemnou letní komedii zasazenou do příjemného prostředí s kvalitně vyhlížejícím obsazením a také režisérem, který již svou kvalitu dávno prokázal. O to větší je pak zklamání, když volba padne na film jako je Aloha. Naprosto hvězdné obsazení mě natolik zaslepilo, že jsem věnoval 1h45m svého života této kolosální kravině. Příběh radši snad nebudu ani komentovat. Herecké výkony byly opravdu velkým rozčarováním a dialogy mezi postavami snad nemohly být více umělé a nesmyslné. Nevím jestli jsem v poslední době viděl něco tak špatného. Nebo více zkažený film se slušným potenciálem. Závěrečná záchrana světa už byl jenom hřebíček do rakve. K příštímu Crowovi budu přistupovat hodně obezřetně. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem moc nepobírala, oč v tomhle filmu vlastně jde a proč se vlastně někdo rozhodl to natočil. Odpověď jsem asi nedostala ani na konci. Je to takové všelijaké a nijaké, snaží se to být svým způsobem originální a zároveň přináší řadu takových těch známých klišé (milostný trojúhelník/čtyřúhelník, láska mezi lidmi, co si zkraje hrozně lezou na nervy, objevené otcovství, všehoschopný boháč atp.). U některých dialogů jsem přemýšlela, jestli jsem z nějakého jiného světa já nebo tvůrci, protože jsem moc nechápala, co je na sděleném tak vtipného, proč to ti lidi říkají, kde je pointa atp. Každopádně herci jsou ve snímku vesměs sympatičtí, dobře se na ně dívá (i když B. Cooper a E. Stone to s těmi širokými úsměvy na všechny strany místy trochu přehání), je tu pár výrazných momentů/scén (např. rozhovory beze slov mezi "soky v lásce" nebo působivá taneční scéna kapitánky a miliardáře - B. Murray, ač nám už hodně stárne, dokáže být pořád velmi okouzlující, a to i když se asi nikdy nenaučí učesat), má to chvílemi takovou příjemnou letní atmosféru. Znovu už bych to ale vidět nemusela. Celkově za 60 %. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to pravidlem, ale zdá se mi, že čím víc velkých hvězd obsadíte do romantické komedie, tím větší hovadina to je.- a Aloha je přesně ten případ. Pěkné záběry Havaje prokládané občas nějakým mírně úsměvným vtipem (jediná opravdu zábavná scéna byl Krasinski vs. Cooper beze slov), všechno poslepované nějak náhodně dohromady s dějovou linkou, která nedává smysl, a to ani ve finále. Přesně ten typ filmu, u kterého vás mrzí, že jste se na něj vůbec kdy rozhodli podívat. 40 %. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama