Reklama

Reklama

Vítejte v Dillfordu, kde před třemi dny bylo vše mírumilovné a klidné jako obvykle: upíři byli na vrcholu sociálního pořádku, zombie byly na dně a lidé byli mezi nimi. Ale tato křehká rovnováha byla rozdrásána, když do Dillfordu dorazila mimozemská apokalypsa a ukončila všechnu harmonii. Nyní jsou všichni proti všem – sání krve, pojídání mozků, boj o život – a všichni utíkají od mimozemšťanů. Je na třech teenagerech (každý z jedné rasy), aby se spojili, zjistili, jak se zbavit mimozemšťanů, a pokusili se znovunastolit pořádek tohoto „normálního" městečka. (noelcoward73)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (91)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tohle já můžu…..úlet, šílenost, nekorektnost. Už jenom ta základní linie: Invaze mimozemšťanů v městečku, kde spolu na jedné kupě žijí lidé, zombie a upíři. Tady už stačí nebýt úplný Olmer a jackpot je na dosah. Takže emzácká chapadla, sání krve, svačinky z mozků, boj o holé bytí a taky o klíny atraktivních spolužaček. Jak už jsem se zmínil, podobné nevážné záležitosti miluji, každopádně v případě Hříček přírody bych se nebál ještě víc přitlačit na motorovou pilu a to jak v případě gore akce, vtipu i fuckování dobrých mravů. Tohle je myslím ten důvod, proč se o Pickeringových „příšerkách“ moc neví, protože jinak to není špatná krvina. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Jako nápad dobrý, to se musí pochválit. Zombie, upíři a lidi na naší planetě, a aby toho nebylo málo přiletí i mimozemšťani. Tahle horror-komedie byla poměrně dost šílená záležitost. šílená kravina, ale šíleně jsem se pobavil. P.S. - Nicola Braun mi připomína mladýho Toma Cruise. ''Posral jsem se na centryfuze. Já myslela že na koncertě? Ehm, měl jsem špatnej tejden.'' ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Prazvláštní film, který mě hned nechytl až tak po 30 minutách, kdy jsem se začal trochu orientovat. Ono spojení světa lidí, zombi, upírů mě nějak nešlo dohromady až ,když do hry vstoupili ufouni a všichni se začnou mlátit navzájem, bylo docela sranda, hlavně ústřední trojice, která se snaží odvrátit apokalypsu. Některé hlášky a scény, jsou super, viz, když sežerou sousedy ve sklepě a nebo , když žerou učitele a on řve "co se mě hrabete ve střevech " to jsem se málem posral smíchy. Určitě bych tam dal víc humoru, ale i tak je to docela sranda. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Ve Válce světů se Stmívá k Zombie apokalypse. Rádoby vtipný béčko, který vtipný není. Rádoby super nápad, kterej je splácanou kravinou s ještě debilnější pointou. Teenage romantika všedního dne. Homoupírská zombie sračka. Jedinou hvězdu, kterou jsem ochotnej tomu vpálit je za nerd zombíka, kterej leze za světýlkem po skříni. Nejde nesrovnat se Skautíky. Kvalitativně úplně jinde. Slaboučkých 20% P.s.: vybuchující upíří ? dafuq ?!? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o hodně zvláštní hororovou komedii, ke které jsem přišel „jako slepý k houslím“. Především bych chtěl ocenit zajímavý tvůrčí nápad, jen to celkové zpracování poněkud pokulhávalo. Tedy alespoň v rozporu s mými představami. Z tohoto tématu se dalo vytřískat rozhodně více. Bylo by však potřeba ubrat romantických keců a přidat více akce a gore. Zvláště když masky upírů i zombie byly docela slušně udělané a to samé se dá říci i o speciálních efektech. Poněkud horší už to bylo s rozpoložením hororových a komediálních prvků, protože co si budeme nalhávat, těch opravdu hororových tu zas až tolik nebylo. Mela v ulicích kdy se lidé – upíři a zombie začali masakrovat, byla tím nejlepším, co tu bylo k vidění. Do té doby šlo totiž spíše o přehlídku romantických blábolů, sexuálních narážek a filozofických keců, což rozhodně není zrovna moje krevní skupina a dost jsem se nudil. Nepotřeboval jsem se dívat na další napodobeninu Twilightu. Zas na druhou stranu se mi líbilo soužití tří odlišných ras, kdy si upíři mohli skočit do obchodu koupit krev, zombíkům stačilo ke štěstí pár konzerv s mozky a lidi byli někde uprostřed. Hříčky přírody tak coby film balancují někde mezi šedým průměrem a lehčím podprůměrem. Nic co bych musel vidět někdy znovu. Potenciál to mělo, ale ten zůstal využit tak z poloviny. 50% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Logo vlka, ktoré môžeme vidieť na stene v telocvični, je emblémom Univerzity Nového Mexika. (Da_reba)
  • Scenár k filmu sa v roku 2010 objavil na "Čiernom zozname", čo je zoznam najlepších scenárov, ktoré neboli spracované do filmovej podoby. (Da_reba)
  • Dej filmu sa odohráva v Dillforde, fiktívnom meste v Ohiu. (Da_reba)

Reklama

Reklama