Reklama

Reklama

Madonna: Jump

(hudební videoklip)
Komedie / Hudební
USA, 2006, 4 min

Recenze (7)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagácia le parkour, akurát pieseň je otrasná, najmä prvých 50 sekúnd z jej strany zbytočných, ptoom chvíľu niečo spievala zas nuda a takto párkrát dokonca. Tie skoky nezachránia nevkusný a nudný klip. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neberte si příklad z Madonny. Do tokijských ulic vytáhla se "skokany" a to je celé. Song tak vytrvale doprovází skoky z teras, schodů atd., mezitím co Madonna v prostřizích tančí a zpívá.Takovýhle podprůměrný a nenápaditý námět nemusel zrovna režírovat kontroverzní Jonas Akerlund. Ani song se tentokrát nevytáhl na poměry zpěvačky s ničím, co by nutilo si ho poslechnout opakovaně. Obdivovatelé japonské kultury se snad zaradují, ale ten, kdo nemá interpretku v oblibě, bude mít potíže si její písničku poslechnout celou. Klip se nakonec ani nikam moc nepropracoval a písnička v hitparádách skoro nebodovala. Slabší období slavné zpěvačky. 40% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo svojej dobe populárny parkour využila aj najslávnejšia speváčka v histórii vo svojom videoklipe. A skvelo to vystihlo samotnú pieseň. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé od začátku do konce... Že Madonna není nějak úžasná zpěvačka bych ještě překousl, ale že je minimálně každý třetí song takto nijaký a bez jakékoli invence, to už mi vadí dost. ()

Zajímavosti (3)

  • Videoklip k písni „Jump“ se natáčel během Madonnina turné „Confession Tour“, které zavítalo i do Tokia. Ve videu hraje slavný parkourista Sébastian Foucan, jeden ze zakladatelů a ideových vůdců tohoto městského sportu. [Zdroj: Óčko Star] (rafix)
  • Madonna má v tomto videoklipu paruku. (veronica 01)

Reklama

Reklama