Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kurňa, co je to?" Čo je toto za sprostosť? Čo to tam starý Čmaňa vyvádza? Prečo robí zo seba takého otravného blbečka? A čo to má za parťáka? Toho pomotaného, mladého, vlasatého, škaredého chalaniska. Aha, to je jeho synovec Jakub. Pavlovi Zedníčkovi zrejme dochádzajú prachy, preto sa rozhodol, že skusí oživiť zašlú slávu televíznej zábavno-súťažnej relácie "Kufr", ktorú pred rokmi moderoval. Koncept zostal takmer rovnaký akurát sa posunula kvalita spracovania a úroveň hostí o pekných pár priečok smerom nadol. Takže ešte raz sa pýtam: "Kurňa, co je to?" a po zvážení si sám aj odpovedám: Je to odpad! ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že z tohohle se mi malinko zvedá kufr, aneb recyklace prastaré zábavné šou, která v novém pojetí dopadá držkou tvrdě na drsný asfalt. Mám takový pocit, že Zedníček už by si měl sbalit kufry a táhnout do ..důchodu. Někdy se zkrátka nevyplácí tahat mrtvoly z hrobů a zamčených kufrů odstavených aut. Kdysi možná fungovaly kufry, riskující Rosáci a televarieté. ale generace, která tyto pořady sledovala, již z velké části vyhynula, popř. leží na smrtelné posteli někde v LDNce a neví o světě. Trapná záležitost. 15% ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Nová podoba Kufru proč né! Byl jsem příjemně překvapen, když jsem na to náhodou narazil. Zedníček je stále stejný a jak mu kdysi napsala jedna divačka lítá tam jak utržený plakát. Jen aby ten pořad byl života schopný a Železný ho brzo nezrušil stejně tak Videostop já jsem rád, že tyhle staré pořady mají "comeback". Je jen málo pořadů, který mají svůj smysl i dnes. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Já nemám nic proti formátu, naopak. Tyhle soutěže se prostě nikdy neomrzí. Už to není zábava na sobotní večer, ale v pondělí, ať si to klidně běží. Vadí mi ale všechno ostatní. To, že soutěží celebrity (snad bych radši "lid"), jak tam Zedníček běhá sem a tam, to studio je ohavné, pravidla jsou spíš doporučení, než zákon apod. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

jooooooo, kde jsou ty časy, když Čmaňhák exceloval v Kufru a všichni se zatajeným dechem hádali, cože nám to zase poslal Jarda z Brna za sračku? Je to kus včelína? nebo domácí jaderný reaktor? Anebo je to překvapivě středověký vibrátor a taktéž husitská taktická zbraň pro boj zblízka? Necháme se podat pane Ulm vole......tady tyhle pokusy o resuscitaci klasických pořadů nemohou dopadnout jinak než toto - banda starých, nebo bezcenných herců (protože nikdo normální by v tomhle pořadu dobrovolně neúčinkoval) se pitvoří, hystericky přehrávají, zatímco filmový divák bleje a bleje a bleje.... ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama