Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $35,423,380Tržby Celosvetovo $50,163,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,148,713 //počet predaných kusov 56,811Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinérsky thriller ako od režiséra ktorý je v tomto štýle dosť známy nuž no Rob Cohen, našťastie tu je stále sympatická Jennifer Lopez a miestami dobré napätie a dravosť, čistý priemer /50%/ ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Mladý koloušek a sexy rozvedená žena ve středním věku, to je erotická fantazie nejednoho dospívajícího hocha a většiny čtenářstva harlekýnek. Tahle představa ale při kontaktu s reálným světem praskne jako mýdlová bublina. To, že scenárista z mladíka udělal navrch psychopata, je tudíž zcela zbytečný krok. Myslím, že by mě mnohem víc bavilo sledovat film o ženě ve středním věku, která stráví noc se sexy týpkem ze sousedství, načež se pak oba musejí vyrovnat s reakcemi okolí. A myslím, že by režisér ani nemusel příliš měnit žánr. Toto provedení bohužel funguje pouze v první části, než na povrch vyjde Noahův pravý charakter. Pak už to je jako skluzavka žánrovými klišé a jednou nereálnou situací za druhou. ()

Reklama

Pajkenzi 

všechny recenze uživatele

Tak tento filmový kousek se mi moc líbil.... Jenifer Lopez je stále skvěla a ve formě a v tomhle filmu se mi moc líbila.... Nestává se mi často že by mě až tak film posadil na zadek... seděla jsem jak přišitá a měla jsem velke nervy, měla sem co dělat abych zustala sedět... opravdu hrozně se mi to líbilo... dokázala bych se na něj podívat znovu a znovu... PERFEKT ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Co jsem to vlastně viděl? Trylr? Kulturysta Noah si neumí uvařit kuře, zavolá Klejr a ta ho tak vykrmí orgasmem, že nezvládne své chutě, kvůli kterým se nakonec pokusí vyvraždit skoro celou Klejrs femily, aby byla jen jeho.. nakonec labužník shoří. Poster :) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Úvod je delší s pomalejši rozjezdem, ale pasáž od úletu pani účitelky neni uplně marná, ačkoliv je místama dost předvídatelná a klišoidní. Ryan Guzman vypadá jako typickej modýlek na plakát se spodnim prádlem, ve svý roli je však docela přesvědčivej a určitě potěší nemalou část ženskýho publika. Mužská část divactva se zase přesvědčí, že je Jennifer Lopez velice souložitelná MILFka. Šablonovitej psychopatickej thriller, kterej vás na jednu projekci zabaví v případě, že od něj nebudete nic víc čekat. Za Jennifer Lopez, sympaticky krvavej závěr a v rámci možnosti zajímavě napsanou postavu psychopata přidávám třetí hodně slabou hvězdu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Jennifer Lopez, ktorá na filme pôsobila aj ako producentka, si do filmu sama vybrala herca Guzmana hlavne preto, že je Latino Američan. Uviedla, že: „Dvaja Latinoameričania budú v mainstreamovom filme a ak to bude dobré, zmení to veci v komunite, pretože táto vyjde von a podporí tento film, čo nám dá slobodu." Tiež uviedla, že: „My Latinoameričania nemusíme byť úzkoprsí, že sme tam dvaja a musíme hneď hovoriť španielsky, alebo že by byť vo filme nejaký odkaz na latino kultúru... To sa mi na tom páči. búrame múry a stereotypy.“  (Arsenal83)

Reklama

Reklama