Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč na tyhle filmy koukám je tanec. Miluju tanec, ráda tančím, ráda se na něj dívám, zajímají mě jeho techniky. Co se týče děje, skončila jsem u úplně prvního Let's dance, ten se mi dějově líbil, tyto ostatní jsou pro mě skutečně jen dokumenty o tanci a děj vůbec nekomentuji. A co se týče tance, úroveň je kvalitní. Na těch lidech je vidět, že tančit umí a že to dělají rádi. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak už by ale stačilo, ne? Příběh jak přes kopírák, že jsem to pomalu chtěl vypnout hned po pár minutách. Herci nic moc, zachraňoval to pouze Moose (Adam G. Sevani) a ta číča z telky (Izabella Miko). Tentokráte to bohužel nezachraňovala ani taneční choreografie a battly všeobecně - ty byly hodně hodně slabé. Byl bych rád, kdyby to už od Let's Dance bylo "All". ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Konečně film, u kterého se nebojím říct, že právě přátelství a víra v sami sebe vždy vyhrají. Tenhle film byl odlišný od těch předchozích, tady i nenávist a rivalita dvou skupin dokázala ustoupit a oni se prostě dali dohromady, na začátku všeho byl rozpad jedné skupiny, za ním však následoval vznik nové, kdy opravdu každý dobrý tanečník rozproudil krev v žilách. A to nejen sobě, ale taky divákovi. Několik slabších míst by se zde našlo, jako například, teď mne nic nenapadá, takže ve filmu asi žádné nejsou. A teď k tomu, proč pět hvězdiček, ta dynamika, ten drive a schopnost se do něčeho opřít, aniž by jste znali konečný výsledek a věděli, že stejně zvítězí ti druzí. Film rozhodně doporučuji, buď se budete bavit, nebo usnete, každopádně tenhle snímek shlédněte a rozhodněte se, u mne úspěch rozhodně nebyl zaručený, ale rozhodla jsem se pro risk. A co vy? ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Tanec dělá divy, o tom žádná. 5. díl taneční série, kde příběh hraje důležitou roli asi jako Jet-li v Expendables 3 a klišé střídá klišé se teda moc nepovedl.. Samozřejmě lidi na to koukaj jen kvůli tanečním kreacím a skvělé show. Bohužel tady tohle nenajdete. Čtyřka měla skvělé lokace, choreografie i soundtrack a 5. díl nemá nic z toho. Výstupy mě nudily, hudba nebavila a finále ačkoliv bylo fajn, nepředčilo své předchůdce. Prosím už žádný nový díl o tančících lidech. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale je to naprosto odfláklý, když to srovnám s trojkou, která je vedena v "podobném" duchu. Efekty, kamera, tancování, příběh, napětí, hudba - to vše je mnohem slabší. Dokonce to ani pořádně neukončili. Připadalo mi to spíše jako snaha slepit předchozí díly nějak dohromady s úplně klišovitými hláškami. Jediný, co se mi tam líbilo, byly ony občasné vtipné situace a celkem ušel ten poslední tanec. Řekl bych, že jedno velké zklamání a nuda. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)
  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)

Reklama

Reklama