Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojnásobný držitel nominace na Oscara Will Smith hraje podvodníka, který se romanticky zamiluje do začínající podfukářky (Margot Robbie), a když se ním příliš sblíží, rozejde se s ní. O tři roky později se jeho bývalá láska objeví v Buenos Aires a on je vyšachován ze hry, kterou sám rozehrál. Aby bylo vše ještě zamotanější, oba stejně nápaditě rozehrávají své podvody a oba chtějí podfouknout stejného miliardáře, majitele mezinárodního závodního týmu (Rodrigo Santoro). (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (584)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sympatický, zajímavě vytwistovaný žánrový hybrid se skvělými herci. Smith potřeboval návrat jako sůl a nebýt toho závěrečného (přepáleného) zvratu, tak by se mu to i bývalo povedlo. Margot Robbie ovšem potvrzuje své schopnosti a profiluje se jako hodně zajímavá herečka, která neměla "jen" štěstí na Scorseseho. Vizuálně jde o pastvu pro oči. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Škoda, že celý film nebyl jen o dialozích mezi Jess a Farhadem, protože jak ty dva přišli k sobě, tak moje bránice začala makat na plnej výkon. Jenomže bohužel film má i děj a zaplétku, který nejsou úplně z nejvýsostnějších. Samozřejmě přehlídka luxusu je velkolepá, ale to taky nestačí. Asi nejvíc mě zklamaly výkony Willa a Margot, přišli mě oba hrozně ztuhlí. Navíc Willovo vypracované tělo mě cpali před kameru, tak často, až se snad nabarvím nahnědo, abych byl taky frajer, ale že by třeba někdo chtěl ukázat kozy či zadek Margot, to ani omylem, nebo toho chci po holkách tolik ? ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Focus začal, něco nabídl a pak uhranul scénou, kde Will Smith naprosto luxusně obalamutil jednoho sázkami chtivého Vietnamce. Během té scény jsem vysloveně nedejchal, ale po scéně přišlo peklo - filmová nuda se vším všudy. Ke konci film opět trošku zabodoval zajímavější scénu a následně byl už konec. Focus je prostě takovej. Celkově stojí za prdlačku, ale místy nabídne filmařskou laskominku. No a jestli stojí za to vidět, to musíte posoudit sami. Podle mě nebejt Willa a Margot, tak bych o něm, den od shlédnutí, už ani nevěděl. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Letný hollowoodsky mainstream s ústredným duom krásnych a šikovných ľudí, ktorí sa do seba zamilujú, no potom sa jeden druhému oddialia, aby mohli k sebe opäť nájsť stratenú cestu. :) Táto premisa nám je všetkým jasná od samého začiatku. To, čo je podstatnejšie je myšlienka filmu o kolo ktorej sa všetko točí, no a v tomto prípade to je HUSTLE. OK. Pozerateľný film, no jeden z mnoha. Neprekvapí, nenadchne, neurazí, ... proste predletná štandardka ako sa na každý rok patrí. Ideálna voľba na jednoduchý jemne úsmevný večer s partnerkou. [2,8 *] It's about distraction. It's about focus. The brain is slow and it can't multitask. Tap him here, take from there. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ničím extra výrazná oddychovka na nedělní odpoledne. Všechny oběti z davu se v tom filmu chovají jako totální ignoranti (nikdy mi nic neukradli, Praha člověka naučí), divák od začátku ví, jaké bude finále (Smith to vykecá na druhý véče), a Margot nakonec ani neukáže kozy. No a co, že už jsem je viděl? Sem prostě naštvanej. Ještě, že to má tak sexy heistovskou režii, jinak bych šel klidně ještě níž. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Natáčení probíhalo v Buenos Aires v Argentině a v New Orleans v USA. (willy1)

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Reklama

Reklama