Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (269)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Na nervy jsem u toho opravdu byl, protože to byla hrůza. A, Kadeřávková tupou a rozmazlenou a drzou kravku v pubertě hraje dobře, to se musí nechat, ale to je asi tak všechno. Popravdě byste jí nejradši dali facku téměř v každé scéně, kde se objeví. A jedna jí i přistane, to pak divákovi srdce zaplesá. Ostatní tak nějak hrajou, nejhorší je opět K. H.-Herčíková, ta už by snad role ani dostávat neměla. No a kámen úrazu je scénář, protože když Pražáci točí film o vesnici, dopadne to nějak takhle (všichni jezdí na traktorech, jsou oblečení jak kreténi, chovají se jak kreténi, pijou jen pivo, rum a zelenou a vlastně furt chlastají nebo jsou v hospodě). Toto je hlavní důvod, proč dávám odpad, protože pokud se nám nepodaří oprostit od takových stereotypů a generalizací, nevyjde z toho nic dobrýho. A tady to růžový stádečko kolem Dominiky Myslivcové, to je peklo dnešní doby.. bohužel. P.S.: Jo a otřesně hrající nebo spíš nehrající Mišík je na plakátu v popředí, ale přitom tam má totálně vedlejší roli. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám Annu Kadeřávkovou rád, je sympatická, hezká a má tuze příjemný hlas. Roli namyšlené husičky zvládla slušně, Pavel Řezníček podává rovněž vždy sympatický výkon. Nenásilná a nenáročná oddechovka, jež obsahuje jen pramálo trapností aneb další pohádka na téma napravení zlobivé dcery/zkrocení zlé ženy apod. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To to je takmer žumpa českej kinematografie. Bez príbehu, bez scenára, nevtipné až to bolí. Stačí si pozrieť herecké esá, ktoré sa v tomto snímku mihnú a nechápete, či to myslia vážne. Zo Slovenska pozvaná Elena Vacvalová, to je vrchol kastingového amatérstva. Kadeřávková by nebola herečkou ani v divadle pre mentálne postihnutých. O Hrachovcovej výkone hovorí už jej meno. Stačí, aby sa objavila na plátne dve sekundy a dostanete záchvat plynatosti. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Strašne ale strašne otravný film. Kadeřávkovej postava je neznesiteľná a Řezníček je neskutočne nesympatický, čo to skutočne maximálne podkopáva. Výber hercov nie je najhorší, ale herecké výkony mnohých z nich sú absolútne tragické a kraľujú tomu Latinák s Vacvalovou. Nápad nie je zlý a mohlo by to byť vtipné, no všetko je to na jednom probléme. Spôsob, akým sa tvorcovia snažia vykresliť Viktóriu môže dopadnúť len na 2 spôsoby - maximálne vtipná, alebo maximálne otravná. A toto je práve tá druhá varianta. Humor zo začiatku je síce schopný, no celý film je postavený na jednom vtipe a predvídateľnom príbehu a keď tam nie je nič čo to môže ťahať, výsledne dostanete len kanonádu hovadín. Neodporúčam. Hodnotenie: D- ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $97,000▐ podľa nádychu ukážky k filmu som čakal peknú umelosť ale nakoniec ma to neotrávilo tak ako som pôvodne čakal a v pohode som to zniesol, film je taký obraz dnešnej doby mixnutý s dedinským životom, taká modernejšia odozva na Kurvahošigutntag, herecky to bola také ledabolo ale najviac do očí bila dialógovo recitačná Elena Vacvalová /videl v kine: 50%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Adam Mišík (Tomáš) se kvůli roli musel naučit řídit traktor. (ČSFD)
  • Dominika Myslivcová (Sabrina) musí ve filmu působit starším dojmem. Aby tvůrci tohoto efektu lépe docílili, nadabovala ji při postsynchronech René Slováčková. (funhouse)
  • Anna Kadeřávková (Viktorie) na své instagramovém účtu prozradila, že během natáčení byla nemocná a některé scény natáčela v horečkách. [Zdroj: cervenykoberec.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama