Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to klasická "americká komedie" o tom, jak rodina je všechno a všichni musí být šťastní, jinak je něco v nepořádku :) :) Miluji Meryl Streep a je pro mě neskutečným chameleonem a důkazem je, že ve svých 66ti letech ztvárnila tuto postavu :) :) Její dcera je stejně skvělá a ta podoba je tak ohromná :) :) Oooooooh ale třeštičkou na dortu byl Kevin Kline....:) :) Ten čím je starší, tím je prostě charismatičtější....hmmm.....Ok - je to film, který mi nic extra nedal, ale ani nevzal :) :) Nejlepší byla první polovina filmu, kdy se zjišťovalo, jak je to v této rodině vlastně se vzájemnými vztahy a vzhled dcery, která je v životní krizi byl bravurní :) Ta laxnost ke všemu :D :D ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nikdy není pozdě je vlastně film o ničem. Má v sobě jednu jedinou zajímavou myšlenku. Ukázal vlastně to, co filmy obvykle neukáží. Meryl Streep je rockerka, která šla za svým snem. Vybrala si kariéru hudebnice před rodinou. A i když nechci říct, že si zvorala život, tak slávu a peníze rozhodně nezískala. Její rodina jí nesnáší, děti prakticky neznají a ona sama ví, že to celý po*ělala. Meryl Streep ukazuje, že hrát umí perfektně. Zvládá svou nespoutanou postavu i snahu být matkou dobře. Proto je škoda, že okolo ní nedokázal Jonathan Demme postavit film, který by tak šíleně nenudil a při jehož sledování jsem se ani jednou neusmál ani nedojal. Když tu už byla scéna potenciálně vtipná, je utnutá a nebo totálně zahraná do ztracena. A tak to je s celým filmem. ()

Reklama

ibeh 

všechny recenze uživatele

Film jsem dodívala jenom kvůli Meryl, na kterou jsem byla zvědavá, jak si s rolí poradila. Celkem to šlo, zpívala pěkně, ale jinak průměr. Ostatní mě herecky vůbec nepřesvědčili, nedokázala jsem jim jejich postavy věřit. Děj byl jednoduchý, slátaný a konec hrozný. Už od začátku na mě špatně působila věta v popisku, že rocková hvězda má kvůli rodině šanci se napravit a změnit - a to v americkém podání :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $26,822,144Tržby Celosvetovo $40,090,633Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ suchopárna dráma, ktorá nemá moc čím zaujať /40%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V poledne mám terapii, tak si musím umýt orgány. Jinak mě čeká další kázání o hygieně." Linda alias Ricki mě nebavila, i když obvykle mám velkou slabost pro holky s kytarou. Jenže tahle špindíra pořád něco dramaticky řešila, napravovala chyby z minulosti a ono to tak nějak šlo mimo mě. Vrcholem všeho byla závěrečná rozjuchanost, která na mne působila stejně falešně, jako šílený úsměv černošského manažére Troye. Takže nakonec slušná muzika a jedinečně zádumčivá dcera pro mne byly jediným důvodem k hvězdám. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevilo několik chyb spojených s americkým městem Indianapolis ve státě Indiana. Ricki (Meryl Streep) sem například letěla s leteckými aeroliniemi JetBlue, ty však na této trase nelétají. Chyba se také objevila, když Ricki vystupuje z taxíku v Indianapolis. Ten má na boku napsaný zkrácený název města "Indi", tato zkratka se však správně píše "Indy".
    (hansel97)
  • Film je věnován památce baskytaristy Ricka Rosase, který zemřel těsně po dokončení filmu. Rick se podílel na tvorbě Neila Younga, dlouhá léta s ním hrál ve skupině Crazy Horse. (jezurka42)

Reklama

Reklama