Reklama

Reklama

Skříň

(TV film)

Obsahy(1)

Bakalářská povídka vypráví úsměvný příběh jedné dívky a dvou chlapců, jejichž vzájemné vztahy ovlivní zásadním způsobem kus obyčejného nábytku. Matěj (P. Kříž) pomáhá Hance (L. Rybová) s opravami v bytě. Její přítel Jakub (J. Strach), který by s ní rád bydlel, jí koupí skříň jako záminku, aby se k ní mohl přistěhovat. A skříň se stane dárkem svatebním… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Bakalářská povídka o třech hercích mi krapet připomíná krátkou epizodku z ´Básníků´ a to snad jen vlivem účasti Pavla Kříže a jeho role. Chybí tomu už jen básničky. Televiznost povídky je ubíjející a zoufalá. Vytrácí se z toho veškerý humor a hlavní potenciál děje. Je někdo, kdo pochopil pointu? V hlavní roli skříň, žárlivost a ohromná nuda. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pod unylou režií se divák nudí a nudí...naštěstí jen 22 minut. 1) Jediné pěkné na snímku je sportovní tělo 37letého Pavla Kříže._____ 2) Chování postav odpovídá úrovni 70 bodů IQ._____ 3) Nicméně i v tomto paskvilu jsem zaznamenal užitečnou radu pro život: Když někoho načapám ve skříni, tak letí. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo brilantní. Jirka zahrál správného ňoumu, Rybová se mi kikdy nelíbila, ale tady je k sežrání. A Kříže taky zvlášť nemusím, ale když zahlásil "Ahoj, Ty mi to asi nebudeš věřit, ale já tady čekám na vlak...", tak mě totálně rozsekal. :-) povední bakaláři. :-) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Skříň jako hlavní motiv této povídky? Proč ne, ovšem za předpkladu, že se do ní Pavel Kříž neschová poté, co ji Jiří Strach koupil a to je asi tak celá "akce" skříně. Natočeno měla rychle, snad tomu odpovídal i její honorář. Jinak na této povídce není nic zajímavého. Ano, souhlasím s tím, že Linda Rybová je krásná a k nakousnutí, jenže to její mládí a půvab tvrdí muziku, s příběhem to nesouvisí. Hlupost této povídky je pak fakt, že Jakub jde klidně na svatbu svého soka s bývalou přítelkyní, přestože předtím neskutečně žárlil. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatně natočení slátanina o totální kravičce, která nevěděla moc co chce. Že skříň měla, neměla a nakonec zase měla nahoře poličku, mi vadilo nejméně. Tohle prostě byla televizní hrůza. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama