Reklama

Reklama

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith se radši baví a směřuje ke dnu prázdných filmů úplně o hovně, než aby dělal dobrý komedie jako tenkrát. Už RED STATE a TUSK mi přišel vedle, ale počkejte jestli uvidíte tohle... Jeho "Tweens movie" s nazi kanadskou bratwurstí omáčkou zní možná jako prdel někde ve zhulenym podcastu, je hezký obsadit si dcerku svou a Johnny Deppa (a samotnýho Johnny Deppa) do hlavní role a nechat je kecat nesmysly, svoje čtrnáctiletý publikum si to možná najde, ale 99% lidí to nebude. Děj působí vyloženě nahodile a zbytek nijak zvlášť pracně. Hvězda za obtloustlýho Osmenta, yoga gangstera Justina Longa a Goalie Golema. Takhle se kope hrobeček. Na nějaký MOOSE JAWS se vůbec netěším, ale aspoň bude už ta wtf trilogie za náma. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

OK, takže Kevin Smith se rozhodl, že v rámci boje proti studiovému mainstreamu bude točit už jen sračky. K tomu mu gratuluju, jako tvůrce mě tímto přestává zajímat. Odpadové hodnocení si bez ohledu na řemeslnou kvalitu nechávám pro snímky, jejichž samotná existence mě uráží. To je přesně tento případ. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hm. Tak Smithovi už jsem přestal rozumět úplně. Film od filmu si vybírá ujetější a absurdnější témata a filmu od filmu zabředává do větších a hlubších sraček. Tohle jen jen prostě o tom, že si Deppovi a Smithovi vyrazili s několika přáteli na dovolenou a tohle tam natočili. Herecky bída, vtip nula. Těch 5% je za Glam Skanks a jejich muziku. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Infantilnost v Kanadě, nepřidá na náladě." Poněkud zdivočelý spin-off mrožího detektiva Guye Lapointe aneb to bylo tenkrát, když DNA měla žně. Další kolo "zábavného" pořadu Točí celá rodina, konkrétně Deppovic a Smithovic famílie. Z každého milimetru filmového pásu, z každého popkulturního odkazu i ze všech protikanadských fórků je cítit, jak se všichni královsky bavili. Bavil se režisér, i Depp coby "Gay" Lapointe si užíval setkání s Ex, bavil se i celý filmový štáb, určitě i včetně osvětlovačů a klapky. Nejvíc se vyřádily obě slavné ratolesti, ať už při esoterické joudajóze nebo s mikrofonem v kotěcích tlapičkách. Myslím, že se bavili i ti zdivočelí mininácíčci plnění zelím (mistr Pohlreich by zaplakal). Zkrátka všichni si to natáčení parádně užívali. Škoda, že zapomněli pozvat diváky, nebo aspoň mě, moc rád bych se bavil taky. Tak nic, snad až příště. Cvičení jógy skončilo, jen dvě srolované karimatky se krčí v koutě. P.S. Abych snad nedejbože nevypadal, že mám něco proti vražedným minináckům, to jen tady. Např.  Puppet Masters: The Littles Reich jsem dal 4* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvě pubertální, jógu cvičící blbky závislé na chytrých telefonech vs. čerstvě rozmražený führer imitující hlas hollywoodských hvězd a jeho naklonování klobásoví mininácci naplnění zelím a odhodláním vstupovat do řitních otvorů. To vše v Kanadě.. Ano, už podle vyčerpávajícího popisu zápletky je jasné, že je to z 90 % blbost a zbylá polovina je sračka, ale rozhodně po panu Smithovi nežádám, aby si před nás klekl a řekl: „Sorry aboot that.“ Ocenil jsem kvantum popkulturních odkazů, uctil svatost svobody tvůrčí nezávislosti a pobavil se jak protikanadským vyzněním (celek), tak protiamerickými detaily (triko s nápisem Red, White, but Never Blue). Gay LaPointe s putujícími bradavicemi se navíc chvilku viděl s dcerou, zazněla rocková coververze kanadské hymny, Nazi Osment přesvědčil, že by se už nevlezl ani do kalhot maršála Göringa a režisér si drobátko postěžoval na ty zlé hajtující kritiky. Očekávám, že završení trilogie True North (Moose Jaws, něco jako Čelisti se soby) už naláká jen režisérovy hardcorové fandy, otrlé zvědavce či zoofily a recenze budou hodně kruté. I když, kdyby dali zase dohromady Goalie Golema, nebude jich tolik.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama