Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Začátek zcela bezradný, ta holka se pokouší opravdu odpudit každého. Simon Pegg tomu ale nijak zvlášť nepomáhá. Až ujetý Rory Kinnear tomu dodá drive coby bývalý spolužák, který bývalou královnu střední stále zbožňuje, ani mu nevadí, že je z ní životní ztroskotanec. Nakonec docela příjemný, ač jen průměrný film. 60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná vzťahovka. Rovnako pekný feeling ako nedávne Evansovo Before We Go. Akurát na britský spôsob. Lake Bell a Simon Pegg sú strašne fajn a od začiatku im musíme držať palce. Tým pádom dokážeme aj prekúsnuť on the edge koniec idúci po vzoru tradičných klišé romantických filmov(teda beh a vyznanie). Má to veľa pekných momentov, veľmi krásne napísané dialógy a má to kupodivu veľmi pekné tempo. Dĺžka je tak akurát aj keď pri záverečných titulkoch zamrzí, že je už koniec. Veľká spokojnosť. A rovnako ako Evansovmu počinu aj tomuto musím dať plný počet. Jedna z tých vecí, ku ktorým sa budem stále s chuťou vracať. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně milá romantická komedie. Režisér Ben Palmer do nás sype vtipy už od začátku a díky tomu si lze hlavní hrdinku hned oblíbit, když má spoustu nevděčných vlastností. A jen co se na scénu dostaví Simon Pegg, tak film začne šlapat mnohem více a ukáže se, že to není jen obyčejná hrubozrnná komedie, ale že má v sobě mnohem více. Celý film stojí na postavách, kteří jsou sice sympatický, ale mají dost svých problému, díky kterým se jim všechno rozpadá pod rukama. Samotné vtipy jsou vtipné, protože v sobě mají i něco víc. Lake Bell je fakt sympatická postava, které přejete, aby se trochu víc snažila a uspěla. Pegg je zábavný od prvního momentu co je na scéně a v průběhu děje ukáže jak moc je emocionální. Ophelia Lovibond se mi moc líbila a zaujala mě. Rory Kinnear si pěkně užil svojí postavu a jeho scéna na záchodě nemá chybu. Hodně se mi líbily dialogové výměny, scéna v baru, závod, bowling a závěrečný běh za písně Here I Go Again. Man Up je moc fajn romantická komedie, která toho nabízí mnohem víc, než se zdá. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Od střelených teorií až po Here I Go Again a láskonebeskovskej sprint, tohle byla ta správně hubatá komedie, kterých jako by se už moc nepsalo. Určitě ne pro, emm, pokročilou věkovou kategorii. :) Lake Bell se pěkně pochlapila a Simon si po trestuhodnym zneužití v Kill Me Three Times zase jednou pořádně zamlel pantem, jak to umí jen on. ()

evanka 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama