Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková příjemně neamerická romantická komedie, kdy ani jeden z hrdinů není dokonalý a sympatie k nim je třeba hledat. Ale jak to postupuje, tak to začne bavit. Rory Kinnear si střihnul opravdu unikátního úchyla a i pianová verze Where is my Mind to tlačí k lepšímu hodnocení. Místních 70 % krásně odpovídá. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Stará láska nerezaví - britské romantické komedie spadají v mém pohledu pod samostatný sub-žánr a Men Up je jejich výstavní skříní. Jednoduchý příběh, kouzelně upovídaný páreček s nejčistším ostrovním akcentem a množství nenásilných gagů - k tomu navíc parádní soundtrack a celková chemie hlavních hrdinů i jejich obsazení. Díky těmto atributům jsem ochoten přehlédnout i mírnou vypočítavost a občasné slepé uličky dialogů a označit pro mě doposud zcela neznámý film možná za nejlepší romantickou komedii od Love actually! Prosím, víc takhle pozitivních filmů!!!:) ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nejtuctovatější zápletka, Simon Pegg na volnoběh, Lake Bell co se mi líbila a zároveň nelíbila a to je asi tak všechno. Hlavní plus je, že to člověka moc nezdrží. 88 minut je více jak dost. Zábavných okamžiků se najde mnoho, ale střih a kamera jsou místy až moc party a tak jsem byl brzy zahlcen v podstatě prázdnými vjemy. Což škodí těm pár dobrým místům, které mě bavily (věnování knížky, povídání před Jackovou ženou, "triatlon"). Za mě asi tak, jako když se snažíte dělat lepší jídlo, suroviny máte, ale prostě vám to tak nějak ujede pod rukama a výsledek je takový mdlý a je to obecně spíše zklamání, než radost. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Jak jsem od tohohle filmu neměla žádná očekávání, tak mě naprosto překvapil. Už ohraný trik obsadit ne úplně vizuálně sympatickou herečku do hlavní role (aby se s ní mohla identifikovat větší část žen) mně osobně vadí, ale nic s ním nenadělám. Na druhou stranu hlavní dvojice je natolik dynamická a srší mezi nimi tolik energie, že mi ani tolik nevadí, že se na Lake Bell nedá dívat. Geniální dialogy, úplně jsem se v nich viděla :D ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vylez se svý ulity. Riskuj občas. Posiluj trochu stehna. Nebuď taková slušňačka. Uč se francouzsky. Víc vař. Pochop izraelsko-palestinský konflikt. Začni dnes žít." Moje mantry jsou trošku jiné a vlastně jsem ani nevěděl, že mám mantry, ale mě zachycení vznikajícího vztahu dvou cynických chytrolínů dost bavilo. Sice ne čtyřhvězdičkově, ale o tu čtvrtou hvězdu se postarala skvělá muzika. Jakmile jsem totiž na úvodní párty zaslechl Love Shack od nejlepší párty kapely světa B-52´s, tak mé uši zbystřily a mohly si tak vychutnat skvělou Where Is My Mind avšak nikoli od Pixies, ale v pianovém provedení Maxence Cyrin. A tu taneční šílenost, kterou předvedli Jack s Nancy na Reflex od Duran Duran si budu pamatovat asi hodně dlouho. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Jack (Simon Pegg) nosí hodinky Omega Speedmaster, kterým se přezdívá Moonwatch. (Liqid)

Reklama

Reklama