Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

campix 

všechny recenze uživatele

Veskrze britská a také hodně příjemná romantická komedie, která sice nijak nevybočuje z klišé zažitých v rámci tohoto žánru, ale dokázala dokonale padnout do nálady a hereckou chemií společně s britským feelingem dokázala perfektně bavit až do poslední scény. Mezi Lake Bell a Simonem Peggem to funguje skvěle a jsem rád, že dostal Pegg také nějakou podobnou roli. Perfektní film na zatažené podzimní dny. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Ano, romantická komedie, kde je v roli rádoby prince Simon Pegg. A ano, já dávám čtyřhvězdu. Proč? Protože tento film měl ve zkratce všechno, co bych si představoval ve správné slaďárně. Ze začátku to byl sice trochu nezvyk vidět Simona jako romantika, dobývajícího srdce žen, a přitom u toho nebyl pronásledován zombíky, nebo mimozemšťany. Ale na druhou stranu to beru jako příjemnou změnu, která evokovala v příjemný snímek. Lake Bell zde byla sympatickou druhou polovičkou. Příběh měl i pár vtipných pasáží, tudíž jsem spokojen. Ke konci bych lehce ubral z romantické stránky věci, přeci jen už to vypadlo trochu kýčovitě. 70% však dávám i přesto. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedií o hledání partnera někým, kdo v tom neumí moc chodit, je hromada. A jen málokdy se stane, že se divák aspoň v něčem nenajde. A to i když jde o naprosto tuctový film bez přidané hodnoty. Což je přesně tento případ. Sympatické herce jako plus nepočítám, protože to je povinný základ každé vztahovky. Vzmuž se, tak není díky Peggovi a Bell průšvih, ale přesto je jen feelgood jednohubkou, na kterou si za týden nevzpomenu. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Přistihla jsem tě. Máš v peněžence fotku bejvalky.“ - „Ne, to je má sestra.“ - „Je moc hezká. Určitě se o ni kluci perou.“ - „Je mrtvá.“ - „Páni. To jde teda skvěle.“ Obrovsky nevyrovnaný film. První půlhodina je výborná. Nancy u zrcadla jsem si okamžitě oblíbil, a když ještě zažraně sledovala mé milované Mlčení jehňátek, sympatie nemohly být vyšší. Debata o čůrání a mlčenlivé srkání drinků bylo perfektní. A konečně setkání Nancy a Jacka mě taky dost rozesmávalo, a to až do chvíle nástupu zoufale nevtipného a trapného Seana, se kterým šla zábavnost filmu okamžitě dolů. Od té chvíle to bylo jako na horské dráze, chvílemi jsem se smál hodně (hádání, závod, setkání s druhým párem, sexuální žebříček či tanec), místy naopak vůbec, hlavně směrem ke „sluníčkovému“ konci. Vím, že šlo o nadsázku, ale od chvíle, kdy Jack dorazil za náctiletými, mě film opravdu zoufale nebavil. Snaha odlehčit všechny ty proslovy tu sice byla, ale stejně ten patos, sentiment a chtěný humor byl dost citelný. Ve výsledku mi z toho tak vychází pouze lepší průměr. ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

V žánru romantických komedií se jen těžko dá vymyslet něco originálního. Nicméně zde mě, kromě poněkud-ne-uvěřitelné zápletky, potěšily postavy z kategorie "35-40, singles, moderní, hlavně se na prvním rande ožrat a užít si", což bylo v kontrastu k přílišné sluníčkovosti jiných rom-kom. Bavilo, místy hodně, ale vidět znovu bych to asi nemusel. 7/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)
  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno