Reklama

Reklama

Šest směšných

  • USA The Ridiculous 6
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tommy, zvaný "bílý nůž", si žije se svojí vyvolenou "kouřící liškou" poklidně mezi Apači, kteří ho po smrti jeho matky vychovali. Jednoho dne se objeví jeho skutečný otec, legendární šéf bandy desperátů Frank, a chce Tommymu penězi vynahradit ztracené roky bez otce. O peníze ale stojí i Frankovi staří kumpáni, a tak ho unesou. Tommy se proto vydává po jejich stopách společně s nevlastními bratry, kteří o sobě vzájemně vůbec netušili. Doufá, že společně se jim podaří otce z rukou bandy zločinců zachránit. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pocitově asi nejdelší sandlerovka, co jsem viděl. Ten film je neskutečně zdlouhavý a tak prošpikovaný nudnou a nezáživnou vatou (basebal), že to takřka zabíjí i těch několik fakt zábavných, humorných a střelených věcí, které tam jsou. Dával jsem ten film na čtyřikrát, protože jsem vždycky usnul. propadák to ale není, kdyby to bylo kratší,v rámci sandlerovek takový šedý průměr. Ale těch pár špeků je super. Vanilla Ice jako Mark Twain naprosto zabíjí a že někdy uvidím Taylora Lautnera v takové roli, by mě v životě nenapadlo. To asi budou fanynky Stmívání skřípat zubama. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Herecke obsadenie slubovalo velku pecku a prve ohlasy zase velku sracku. Vysledok je niekde medzi. Na 10 nudnych vtipov pripada jeden fakt skvely, ktory ma neskutocne rozosmial. A vzhladom na to, ze kadencia vtipov je dost velka, tak som sa nasmial dostatocne. Takisto ma potesilo, ze nechutnych vtipov je minimum. Mnozstvo hviezd pobavi hlavne svojou ucastou, ale par z nich dostane sancu predviest aj nieco zabavne. Lautner sa konecne nasiel v skvelej polohe. Na to, ze westerny nemusim, tak tato westernova komedia ma slusne pobavila a za jedno pozretie to stalo. Sandler natocil uz aj ovela neznesitelnejsie filmy. 5/10. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, na Sandlera je to trochu slabé, ale na druhou stranu, já ho mám tak nekriticky rád, stejně jako mám rád western, že se mi stejně tenhle snímek prostě líbil. Bavil jsem se, hlavně v první polovině jsem se docela zasmál, i když je fakt, že ten baseball je zbytečný. Je tu dost odkazů, které už pochopí opravdu jen Sandlerovi fandové, ale to nevadí, já jsem si užil i tenhle film. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ako paródia na western celkom vydarené, ale kvalitné len miestami. Problém vidím v nevyváženosti jednotlivých scén, príde vydarená, človek sa fakt zasmeje, a potom aj 20 minút nič, prázdna vata, ktorá nepriniesla nič, mohla byť kľudne aj vystrihnutá. Na "nového" Sandlera, ktorému fakt už pár rokov skoro nič nevychádza, je to ale akceptovateľný film. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nové westerny si nenechám ujít, když má jít o parodii, malinko už váhám, ale pořád si říkám, že to snad průser nebude. Nebyl. Když vím, že scénář psal A. Sandler je to bohužel jen 50-50%, že to bude paráda! Nebyla. Herecké obsazení zaručuje kvalitu, ale taky to, co nemusím. Humor postaven na sexismu a fekálních vtípcích, s tím se dalo počítat. Pak ale už jen silné okamžiky. Jak vznikal baseball, to nemělo chybu. Nebo poker s Wyattem Earpem. Udělal mi radost T. Lautner, kterého bych tady nečekal, ale je super vědět, že si ze sebe umí udělat srandu. Nejde opomenout nádhernou J. Jones. Celkově spokojený, ale znovu si to asi nepustím... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku natáčení se proti filmu postavil asi tucet herců, amerických indiánů, kteří po slovní konfrontaci s produkčními odešli z natáčení a vydali prohlášení, ve kterém uvedli, že protestují proti jménům, které Adam Sandler zvolil pro některé postavy (např. "Wears No Bra" a "Beaver Breath"), protože podle nich postrádají respekt vůči indiánským ženám a ženám vůbec. (kriplozoik)
  • Na konci filmu následuje ještě krátká scéna z filmu. (ben666)

Související novinky

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama