Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (Cinemart)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

maddy 

všechny recenze uživatele

Výhodou Neighbors 2 je určite to, že na rozdiel od prvého filmu u nich nehrozí až také sklamanie. Zatiaľ čo prvým Neighbors sa nepodarilo dohnať vtipné trailery, pokračovanie nič extra nesľubovalo a tak dostávame rutinné pokračovanie, ktoré je v podstate presne o tom istom čo prvý film, akurát v ňom titulní susedia nezažívajú trable s brotherhood, ale so sisterhood. Inak nebadať absolútne žiadnu zmenu a tak komu sa nepáčila jednotka nemá dôvod skúšať to s pokračovaním a komu sa zase páčila, tak druhý film mu vlastne ponúkne to isté v bledomodrom. V podstate sa jedná o takú recykláciu všetkých nápadov z prvého filmu, kde susedské žartíky prebiehajú veľmi obdobne. Medzi ústredným triom postáv z minula to opäť príjemné klape (Rogen, Byrne, Efron), tempo slušne odsýpa, akurát pokračovanie samé o sebe už nemá veľmi čím zaujať, nebodaj prekvapiť. Všetko plynie v nastolenom tóne z prvého filmu a aby sa film niečím odlišoval musel by sa vydať aspoň trochu odvážnejším smerom, prípadne sa oveľa viac utrhnúť z reťaze. Takto sa drží možno až príliš pri zemi a občas servíruje hodnoty ako z rodinného filmu, čo nie až tak ladí s R-kovým ratingom a vulgárnejším slovníkom, ktorý sa tu samozrejme vyskytuje. Bez problémov sa na to pozerá, občas pobaví, vyslovene ničím neurazí a ako som písal vyššie, tentoraz už nemá čím sklamať, akurát sa Neighbors 2 nikdy nezbavia toho pocitu zbytočnosti a opakovania už raz videného. Fajn, ale ... CELKOVO: 3* (6/10) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Trapný, nevtipný, ubohý, nelogický a fekální, leckterý divák by se mohl pohoršit, já ne! Je to zkrátka ten nejvíc ambiciózní film, ve kterém může hrát Seth Rogen. Pokud to porovnám například s Centrální demencí ze stejného roku, to házení krvavých tampónů na barák sousedů a následné rozebírání situace s "kolemjdoucím", že ta krev nebyla umělá, ale origoš přímo z kundy, to mě bavilo o krapánek víc. Víc krvavých tampónů pro všechny, víc hoven v obýváku sousedů, víc blití do huby partnera při šukání v poloze "na koníčka", víc vtipů o černých pérech. Retard mého ražení občas potřebuje podobnou intelektuální nálož, aby se odreagoval. 60% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu to lehce strádá, ale aj tak je to solidní odvaz, který prostě baví už základním obsazením. Absolutní popírání zákonů o osobním vlastnictví a soukromí, občas zarazí, ale je to prdel. Neřešte nic a jen se bavte. Výchovné praktiky Maca a Kelly jsou zábavné a věřím, že se v nich může najít spousta dnešních mladých rodičů :-) Spokojenost. 3,5* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla trošku přitažená za vlasy,ale byla zároveň celkem fajn a vtipná.Dvojka je oproti tomu neskutečně ukřičená,otravná a hloupá.Ne snad že bych čekal že se hlavní postavy budou chovat logicky a racionálně,ale tady už je to prostě moc.Pár vtipů tu sice je výborných,ale bohužel nedokáží zachránit tu bídu a nudu okolo...40% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nuda a bída. On už první díl byl takový divný, nic moc záživný, balancující někde mezi bláznivou komedií a vážným dramatem, což není úplně dvakrát rozumné spojení, ale pořád to ještě tak nějak silou vůle fungovalo. Pokračování Sousedů je ale už jen tragickej vývar, kde už nefunguje nic. Vtipnost a zábavnost se smrskly na minimum, a to ještě pouze v rámci toho nejfekálnějšího ražení, a jinak je to o ničem. Celé je to rovnoměrně roztříštěné mezi čtyři postavy, kdy ovšem ani jedna z nich nedostane nějaký výraznější a zajímavější prostor, Moretz jako nová prudící sousedka je zcela mdlá, neškodná, otravná, manželé Rogen a Byrne krom blití, nadávání a keců o robertku nedokážou nabídnout vůbec nic jiného a i Efron, který je tedy sice jasně nejlepší, tak i on se utápěl v záplavě uspávacích dialogů a nudících šaškáren, to prostě zachránit nešlo. Tvůrci se sem pak zkusili navíc procpat i emoce, což byla další katastrofa a samotná zápletka je fakt ubohá, ústřední sousedské soupeření trvá asi tak čtvrt hodinky čistého času a zbytek se řeší jen naprosto nepodstatné a otravné věci, které nemají pro samotný film žádný význam. Prostě Sousedy 2 absolutně potopil nulový scénář, který měl být roztrhán a spálen, a pak tahle zoufalost nemusela vůbec vzniknout. STRAŠNÝ a především pro Efronovu kariéru velice zbytečný produkt!!! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama