Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční komedie, s příjemným hereckým obsazením. Řekl bych, že oproti jiným akčním komediím, je tato trošku méně komediální a trošku méně akční. Ale určitě diváka zabaví, Zach Galifianakis se postará o tu zábavní stránku filmu, Jon Hamm s Gal Gadot o akční, a na Islu Fisher je radost koukat. Hodnotím 3,5*. ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Proč to neříct rovnou, Keeping Up with the Joneses je naprostá blbina. Což bylo jasné už z trailerů. Ale od obsazení jsem si sliboval více. Gal Gadot a Jon Hamm si odehrají svoje, ale Zach Galifianakis je těžce nevyužitý a Isla Fisher hraje krávu. To je pak těžko. Pár vtipů sedne, většina ne, a celé je to takové nemastné neslané, včetně zoufale nudného finále. ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost velký průměr a celkem i nuda nakonec, ale přijde přece jen i humor a dokonce i ta akce. Takže jsou Špioni od vedle solidní podívaná s fajn hereckým obsazením a i když je Gal Gadot fakt sexy tak pro mě je jasná vítězka Isla Fisher ta byla mega sexy. Škoda toho rozjezdu takhle je to jen za 3 hvězdy. Tak nakonec 6.4.2021 zvýšení na slabší 4* 70% --- 7/10 IMDb ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nudné, trapné, smutné a bez humoru. Schválně jsem si film zapauzoval v moment, kdy se začalo něco dít. Neuvěřitelné, ale padesát pět minut. Opravdu je nutné, aby takhle dlouho se ve filmu nic nedělo? Druhá věc je komedie, která nebaví a ani nerozesměje? Tohle prostě nejde. V celém filmu není jediný vtip nebo humorná scéna, která by pobavila. Což na komedii, která sahá skoro ke dvěma hodinám je prostě špatně. Příběh je samozřejmě klišé a snáze předvídatelný, což mu nijak nevyčítám. Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 je také špionážní akční komedie. Ano, taky je příběh klišé, ale člověk se u toho pobavil i zasmál. Tohle je sterilní nuda, která nikoho nepobaví. Vážně nevidím na filmu nic, co by mě zaujalo nebo potěšilo. S výjimkou herecké dvojice Gal Gadot a Jon Hamm. Ale to na film, který má bavit nestačí že? Tedy jak komu. Mě tedy rozhodně ne. (26 %) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Slaboučký, nezáživný a především nevýrazný pokus o akční komedii, či co to mělo být. Ovšem co mě tu iritovalo nejvíc, byla zas ta neskutečná naivita a nesoudnost hollywoodských tvůrců. Já sice beru, že do určité míry filmy s podobnými náměty a ražením musejí být prostě chtě, nechtě krapet přepálené a s realitou mající jen minimum společného, ale tohle je zas až tak strašně nesoudný, že to přes veškerou snahu jednoduše nedávám. Zápletka je sice blbá až to bolí, nicméně to co zde tvůrci vyvádějí s veškerými postavami, to jako rozhodně ne, to odmítám i v té nejulétlejší pitomosti, a tohle se navíc jako ulítlá pitomost nesnažilo ani tvářit. Jak se tu zase všichni mají rádi, jak jsou ohleduplní, taktní, pozorní a nenásilní, prostě ráj amerického výkvětu, a ti záporáci jak jsou pitomí, i křeček by to zvládl určitě lépe, natož aby pak snad někomu ublížili, no tytyty! A jelikož je to o špionech, je jasné, že i ti nejusedlejší a nejmírumilovnější otylí sousedé jsou vlastně pro akci zrozeni, že by i Arni se Slyem by se mohli něco přiučit. Takže zápletka NE, postavy NE, atmosféra NE (to asi tvůrci ani nevěděli, že něco takového může existovat i v rámci akční komedie), napětí NE, humor NE, akce NE, styl NE a zábavnost dvakrát NE! Tak zůstává nezmíněn už jen casting, a ten mě překvapil, neboť to dopadlo přesně naopak, než jak jsem čekal, tedy tahouni Galifianakis a Gadot vyložený průser a Fisher a Hamm místo přicmrndávání jasní vítězové. Této podívané se doporučuji zkrátka obloukem vyhnout, je to teatrální, nudný a zcela nepřesvědčivý a já začínám být na tyto typy naivních filmů už skutečně čím dál víc alergičtější. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)
  • Do filmu měl být obsazen i Jim Carrey, nakonec z toho ale sešlo. (ČSFD)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)

Reklama

Reklama