Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Franta852 

všechny recenze uživatele

250.díl - Leoš si půjčuje 20.milion na reklamní kampaň, starý Trébl stále nic netuší...Kluci stále vaří v hotelu, nebudou se přece otravovat s vlastní již dokonale zařízenou hospodou... Jardovi se podaří uvařit první dobré pivo... /// Na počátku to vypadalo na slibný seriál, to jsem si tak myslel do třetího dílu, pak začala sestupná tendence s kvalitou, začali jste vařit z vody, z pěti dílů by se dal udělat jeden kvalitní, ze čtyř sérií jedna. Chtělo by to použít, nějaký program na kompriaci tipu zip. Akorát stále nechápu proč si neotevřou tu svoji hospodu! Aha, už to chápu, ti dva asi šetří po vzoru Leoše půl milionu, aby mohli udělat pořádnou reklamní kampaň. ()

pan Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, jak tohle ohodnotit, nebo co si o tomhle kousku myslet. Že se mi líbit nebude, mi bylo jasné už z upoutávky, ale zvědavost je sviňa. A nakonec mě to došlo, co mi vadí na tomhle a vlastně i na většině seriálů z komerčních televizí. Když natočí seriál na vážné téma (typ atentát atd.), působí nereálně, trapně a komicky, když je to seriál ze života (typ ulice atd.), působí nereálně, trapně a komicky. No a u seriálu komediálního, s nulovými filmařskými ambicemi, kde by tyhle aspekty neměli brát za úplnou prohru, dostaneme takhle trapný, zoufale nudný paskvil. Popravdě řečeno netuším, jak moc retardovaný divák bych musel být, abych vydržel sledovat i další díly. ()

Reklama

PowPow odpad!

všechny recenze uživatele

Zpočátku se kuře snažilo tvářit jako cool seriál, který bude úplně jiný, než to, co se na českých obrazovkách v současnosti objevuje. Bohužel je to naopak úplně to stejné - stejné xichty, stejně tupé zápletky, milion dílů. Pokud se někdy budu chtít podívat na seriál z kuchařského prostředí, pustím si už radši Rozpaky kuchaře Svatopluka. ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Já vubec netuším o co v tom seriálu jde?Děj to nemá žádný a když ano je tak povrchní že by to každý průměrný scénárista přepsal.Hudební podkres je otravný, barvy kulis jsou převážně bílé, že se dívám jestli si jěkdo nehrál s jasem, prostě nevěřím že tam někdo żije.Je to vycpávka mezi reklamními bloky na nic se to nehodí. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně taková Růžovka nebo Vékávéčka. Ale protože se to odehrává v gastro prostředí, zdobí to Kristýnka Leichtová, Michal Suchánek opět potvrdil, že hrát umí, né že ne, a víc než občas je to i vtipné, ty čtyři hvězdy si to zaslouží. Jasně, nebudu scenáristy obviňovat z totálního vykradení Gilmore Girls a dalších seriálů, protože kdo má ty nové zápletky taky pořád vymýšlet, že jo. Tohle se povedlo a těším se na druhou sérii, snad to ne*kurvíte. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • V maskérně se spotřebovalo cca 103 kusů laku na vlasy (51 litrů), 503 kusů tetování (Mike, Burák), 3 litry make-upu, 153 balení vlhčených ubrousků, 2 480 kusů vlásenek a sponek. (TheSlezy)
  • Při počtu 204 dílů a průměrné stopáži 57 minut jednoho dílu se vyrobilo celkem 11 628 minut vysílacího času seriálu = 194 hodin. Kdyby chtěl člověk zhlédnout najedou všechny díly, musel byt nepřetržitě koukat na televizi 8 dní. (TheSlezy)
  • Do seriálové hospody U Slepičků chodí obyvatelé Benátek nad Jizerou na zákusky. V prostorách televizní hospody je totiž cukrárna. (TheSlezy)

Reklama

Reklama